LIVE
🏛️ LEGEND Mule Race record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND The Cursed Biker record held by aariif for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Sigara Kadınları Erkekleştiriyor......

started by cr@zy 23 December 2008 17-year-old topic 14 Replies 7.839
Sigara kullanan kişiler üzerinde yapılan araştırmada ilginç sonuçlara ulaşıldı.
Her yıl milyonlarca kişinin sağlığını olumsuz yönde etkileyen sigara ile mücadelede araştırma yapan kuruluşlardan biri de Ege Üniversitesi Beyin Araştırmaları ve Uygulama Merkezi (EBAM). Merkezdeki çalışmalar sırasında sigaranın ana hammaddesi nikotinin beyindeki etkileri üzerine ilginç sonuca ulaşıldı; nikotin, östrojen hormonu üzerinde etki yaparak kadınları erkekleştiriyor. Merkezin yaptığı araştırmalar, kadınların nikotinden daha çok etkilendiğini ve sigara kullanan kadınların davranışlar konusunda erkeklere benzemeye başladığını ortaya koydu.
sigara içenlere duyrulurr okuyun okuyun :bidibidi_msn11:
Bı Kadının Sıgara Ictıgını Gordugumde Mıdem Bulanır.. :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
sTRaLiS wrote:Bı Kadının Sıgara Ictıgını Gordugumde Mıdem Bulanır.. :arrow:

stralis bir gelmişsin pir gelmişsin valla :) sigara içmek evet kötü bi alışkanlık fakat erkeğe özgü bişeyde diyemeyiz bu devirde içmeyen kadın pek nadirdir desene sen kadınların %80 inden miden bulanıyo :roll: :roll:
valla bende bi değişiklik yok :lol: :lol: :lol:

Bugün belki bırakabilirsiniz , yarına yeniden başlayabilirsiniz.

Umarım bu tavsiyeyi gözardı etmezsiniz...
herkesin zararı kendine crazy bıraksın bende bırakırım belki ama o istemiyo ben istediğim halde bırakamıyorum

Sizce gerçekten öyle mi? Yani zarar sadece kendinize mi?

Evinizde içmeyen birileri varsa onların durumu?
Sizleri elinizde sigarayla görüp özenlerin durumu?
Aile bütçenize yansıyan maddi yönü?
Bu bütçenin ülke ekonomisine zararı?

Sizleri tanımasak bile , aynı ortamda bulunmanın en erdemli gerekliliğinden hepinizin iyliğini düşünmeliyiz. Aynı şekilde sizler de bizlere tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Ortada kötü bir alışkanlık, bağımlılık var ; hani derler ya sorumlu yayıncılık gereği :D işte o gereklilikten dolayı da sadece tavsiye ediyoruz.

Yoksa sizin zararınız dar anlamda tabiki bulunduğunuz çevreye , ya da sadece size...

Umarız değerli crazy de bırakır , özellikle açtığı o güzel konulardan, hareketlendirdiği forumlardan , bidibidinin sevilen üyesi olmasından ve online sürelerinden nasıl fırsat buluyor da içiyor , hatta ve hatta , bu güzel sitede nasıl bırakmayı düşünmüyor bilemiyorum.
kusura bakma sevgili admin seninle bu konuyu tartışamıycam

Sizce gerçekten öyle mi? Yani zarar sadece kendinize mi?

Sizleri tanımasak bile , aynı ortamda bulunmanın en erdemli gerekliliğinden hepinizin iyliğini düşünmeliyiz. Aynı şekilde sizler de bizlere tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Ortada kötü bir alışkanlık, bağımlılık var ; hani derler ya sorumlu yayıncılık gereği :D işte o gereklilikten dolayı da sadece tavsiye ediyoruz.

Yoksa sizin zararınız dar anlamda tabiki bulunduğunuz çevreye , ya da sadece size...

.
adminim teşekkürler, tavsiyelerinizi dikkate alıyoruz,

siz hiç merak etmeyin :D
BIDIBIDI wrote:

Umarız değerli crazy de bırakır , özellikle açtığı o güzel konulardan, hareketlendirdiği forumlardan , bidibidinin sevilen üyesi olmasından ve online sürelerinden nasıl fırsat buluyor da içiyor , hatta ve hatta , bu güzel sitede nasıl bırakmayı düşünmüyor bilemiyorum.[/b]

adminim inanın bırakmayı düşünmüyodum ama sizin tavsiyelerinizi göz ardı etmek imkansız bıraksammı acabaaa :bidibidi_msn32:

kuzu bıraksın bende bırakırım dermişimmm :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

kuzu bi süre bırakmıştı :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Sayfalarca zararını anlatsak boşş..sigaranın üstüne içersen ölürsün öldürürsün yazıldı hala içiliyo..
:arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
daha öncede paylaşmıştım..Dünyada 20 sn de bir insan ölüyor buda demek oluyor ki 1yılda 10512000 kişi....bu sayı çok büyük bir sayı..inş. bir gün sizde bırakırsınız..

Ama size bi tavsiyem var bugünden itibaren her sigara alışınızda sigaraya verdiğiniz para kadar bi kenara koyun 1 ay boyunca bunu devam ettirin bir ay sonra bakın bakalım ne kadar para olmuş....çok hesap etmişsinizdir ama birde gözünüzle görün..o paraya ihtiyacı olan ne kadar çok kişi var ama siz gidip zehire yatıyorsunuz...bence bi kere daha düşünün diyorum...

amaaann boş verin napacaksınız

zaten hepimiz bir gün ölmeyecek miyiz :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.