LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

bıdıbıdı magazinden bir şok daha işte ıssız adadaki görüntülerimiz :)

started by cr@zy 17 December 2008 17-year-old topic 12 Replies 8.972
ilk resim kurtarıcılarımız olan bıdıbıdı ve bıdıbıdıdestek uçağa binmeden önce bize verdikleri müthiş poz :bidibidi_msn5:

ucak düştüğü zaman adadaki halimiz :bidibidi_msn5:

birbirimizden ayrıldığımız zaman olan görüntü :bidibidi_msn2:

saharın susuzluktan bayıldığı an fatih.hatın aşkına olan desteği :bidibidi_msn42:

gemiye binen grubun ordaki gördüğü manzara karşısındaki şok halleri :bidibidi_msn5:

adminimizin arkadaşlarımıza moral verdiği anlar :bidibidi_msn5: ( bitanedir adminimiz yaa)

adminimizin yanlız kaldığı an kurtuluş yolunu düşündüğü kare :bidibidi_msn52:

adminimiz ve bıdıbıdıdesteğin plan yaptıkları ve cok düşünceli oldukları kare :bidibidi_msn5:

bala'yı konuşturmak için yaptığımız işkence karesi(mecburduk arkadaşlar :bidibidi_msn5: )

balanın işkenceden sonra kendini toparladığı an adminimize bildiklerini anlattığı kare

denizindibi,oyun delisi ve benim yaratıkla ilk karşılaştığımız kareler :bidibidi_msn2:

oyun delisi ne yapıcanı bilmez halde aklında sadece saldırmak var :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

denizindibi korkudan aklını kaybetmek üzere olduğu an :bidibidi_msn5:

cr@zy yinin ise korkudan ağlamaya başladığı an :bidibidi_msn5:

ve son olarak adminimizin kurtulma cabası

evet hikayemiz daha bitmedi e tabi görüntüleride zamanla hepsini yayınlıcaz arkadaşlar bıdıbıdı dan ayrılmayın :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

oooo cr@zy müthiş olmuş bunlar yaa,

en sonunda yayınlayabildin, ellerine sağlık :lol2:
iyiyki gelmemişim :shock:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
tebrikler demekten başka bir şey kalmıyor.. kitap hazır görüntüler hazır..

ilk 3 günde 2,5 milyon seyirciye ulaşacak bir film çalışmaları başlatsak iyi olur :D
cok tşk ederim cok zor şartlarda işimi yaptım ve bundan cok onur duyuyorum devamı gelecektir hiç şüpheniz olmasın bu arada maaşıma zam istiyorum editörüme duyrulur :bidibidi_msn5:

en kısa zamanda talebiniz değerlendirilecektir

sevgili kameramanımız, hatta bush'a fırlatılan

ayakkabının açık artırmayla satılmasından elde edilecek

paranın yarısını sana vermeyi düşünüyoruz, nede olsa

bizim en hızlı ve en uyumadan görevini sadakatle yapan

kameramanımızsın sen :D :D
ahh ahh uyku deme ne olduysa korku odasından sonra oldu bana sayın editörüm uykusuz gece gezenlere benzedim yaw :bidibidi_msn17:

ama zamımı istiyorum herkez ben gibi 7/24 işinin başında değil lütfen bu kayıtlarda görünsün :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

kayıtlarımız titizlikle inceleniyo sayın cr@zy

haber yapacaksın diye bu kadar uykusuz kalmanın

bedeli ödenecektir , emin ol :wink:
BIDIBIDI wrote:tebrikler demekten başka bir şey kalmıyor.. kitap hazır görüntüler hazır..

ilk 3 günde 2,5 milyon seyirciye ulaşacak bir film çalışmaları başlatsak iyi olur :D
ne güzel kitap hazır...resimlerle belgesi bile... crazy çok güzel olmuş eline sağlık.. :mrgreen: :mrgreen:
çok güzel görüntüler saol crazy.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
bu görüntüler daha neki arkadaşlar 2009 a benimde süprizlerim var hepinize özel :)

(adminimize özendim merak ettircem sizi sölemicem süpriz gözüntülerimi :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: )
en sonunda resimleri buldum fatih burdaymışş :bidibidi_msn5:
yaa niye dalga geciyon küstüm :D ben galeride sanıyordum.ööyle orda ararım bende.çok saol.bu arada resimlerden ziyade her birine yazdığın o cümleler harika olmuş.ellerine sağlık.
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.