LIVE
🏛️ LEGEND Terrorist in the elevator record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Hop on the Train record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

hangisi daha zengin!!!

started by siyahbeyaz 26 September 2006 20-year-old topic 4 Replies 3.272
zengin bir adam oğluna insanların ne kadar fakir olduğunu göstermek için oğlunu yanına alarak bi köye gider. çok fakir bi ailenin evinde bir gün bir gece geçirirler. eve dönerken adam oğluna sorar. yolculuğu nasıl bıldun oğlum? çocuk çok güzeldi babacığım der. adam çocuğa insanların ne kadar fakir olabileceklerini gördün mü der. çocuk evet der. adam tekrar sorar peki ne gördün? çocuk cevap verir.'' şunu gördüm : bizim evde bir köpeğimiz omların dört köpeği var,bizim bahçenin yarısına kadar gelen bi havuzumuz onların kilometrelerce uzunluğunda dereleri var, bizim bahçemizde ithal lambalarımız onların yıldızları var, bizim terasımız ön bahçeye kadar onların ki ise ufka kadar uzanıyor''... adam şaşırmıştır tek kelime söyleyemez. ve çocuk ekler '' ne kadar fakir olduğumuzu gösterdiğin için teşekkür ederim babacığım''! Nikolay Lev TOLSTOY
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
klavyene sağlık gerçekten harika bir gönderi
hakketten ellerine sağlık.. bazen olaylara tersinden bakmak, güzel sonuçlar yaratıyor..

paylaşım için sağolun..

ve bu arada aramıza hoş geldiniz. umarım sitemizde hoşça vakitler geçirirsiniz.
BIDIBIDI wrote:hakketten ellerine sağlık.. bazen olaylara tersinden bakmak, güzel sonuçlar yaratıyor..

paylaşım için sağolun..

ve bu arada aramıza hoş geldiniz. umarım sitemizde hoşça vakitler geçirirsiniz.
aynen... :arrowr:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
BEN ÇOK E?LENIYORUM
BIDE TEKRAR GÖNDERI YAPMAKTAN KURTULURSAM :no2: :no2: :no2:
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.