LIVE
🏛️ LEGEND Lucky Rabbit record held by MELEK1 for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Pat Pat Patlat 196 Manic record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Kafalarını Kesip Evin Duvarına Astı

started by BIDIBIDI 26 September 2006 20-year-old topic 3 Replies 2.836
Amasya’nın Merzifon Ilçesi’nde ailesiyle birlikte oturan 25 yaşındaki M.K., anne ve babasının başlarını keserek evin duvarına astı.
Kardeşini doktora götürmek için sabah eve gelen ağabey Erhan K., korkunç olayla karşılaştı. Polis, M.K.’yi gözaltına aldı.
Olay, Amasya’nın Merzifon Ilçesi'nde dün gece yarısı meydana geldi. Şizofreni hastası olan ve tedavi gören M.K, birlikte yaşadığı annesi 60 yaşındaki Senem K. ile çiftçi olan babası 65 yaşındaki Ibrahim K.’la henüz belli olmayan bir nedenle bıçakla saldırdı.
K., anne ve babasını bıçaklayarak öldürdükten sonra başlarını gövdelerinden ayırarak odanın duvarındaki çiviye astı. Bu sırada olayı gören 28 yaşındaki ablası Seher K.’yı da bıçakla saldırdı.

Boğazından hafif yaralanan ve korkuya kapılan genç kadın odasına giderek kapıyı kilitledi. M.K ise daha sonra odasına giderek uyudu. Sabah kardeşini doktora götürmek için eve gelen Erhan K. (34), korkunç olay karşısında gördüklerine inanamadı.

Haber verilen polis kısa sürede olay yerine geldi ve uyuyan şizofren kardeşini buldu. Elinde olayda kullanılan bıçak bulunan M.K., anne ve babasını kurban ettiğini söyledi. Polis K.’yı gözaltına aldı. Odasına saklanarak hayatını kurtaran ve girdiği şoktan çıkamayan Seher K. ise hastanede tedavi altına alındı.

ZAMAN ZAMAN SALDIRIYORMUŞ

Anne ve babasının cesediyle karşılaşan Erhan K., akşam birlikte oturup sohbet ettiklerini belirterek, “Iftara babamlara gelmiştik. Yemekten sonra biraz sohbet ettik. Sonra ben gideceğimi belirterek kardeşim M.'ye yatmasını söyledim. Zaman zaman bize saldırırdı. O yüzden tedirgindim. Eve gidince telefon ile bir kez daha aradım. Kardeşim çıktı. Biraz konuştuk. Sonra da telefonu kapattık. Kendisi şizofreni hastasıdır. Götürmediğimiz doktor kalmadı. Ama iyileşmedi. En sonunda bunu da yaptı. Bu acıyı nasıl kaldıracağız” diye konuştu.

Polis konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :shock: :shock: :shock: :shock:

bunu yapan insanın ciddi bi şekilde psikolojik sorunları olmalı
allah kımsenın basına vermesın.... :no2: cok kotu bı durum ...
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
şizofreni hastalarının saldırganlık yaptığını daha önce duymamıştım..
ne denir ki Allah kimsenin başına vermesin......

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.