LIVE
🏛️ LEGEND Mr. Fox record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Electro Charge record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

3 Yaşında Bebek Netten Araba Aldı

started by BIDIBIDI 26 September 2006 20-year-old topic 3 Replies 2.822
Ingiltere’de 3 yaşındaki Jack Neal, anne babasının bilgisayarından internete girerek eBay’den 9 bin sterlin değerinde otomobil satın aldı. Ailesi şokta...

Annesi, eBay şifresini açık bıraktığı için, bebeğin bunu yapabildiği sanılıyor.

Minik afacanın bir sabah ailesini yanına gelerek "Ben araba satın aldım" diye konuştuğu da belirtildi. Anne Rachel ve baba John Neal, ilk başta çocuklarının ne dediğini anlamamışlar. Ancak pembe renkli Nissan Figaro marka aracı aldığını internet sitesinden gelen kutlama mesajından sonra öğrenmişler. Üç yaşındaki çocukları, pembe renkli otomobil için internet sitesine girerek 8.999,999 (Yaklaşık 26 bin YTL) artırımda bulunmuş. 36 yaşındaki anne Rachel, "Siteyi kontrol edince otomobili satın aldığımızın farkına vardık" dedi ve eşinin arabanın satıcısını arayarak durumu anlattığını ifade etti.

BIDIBIDI Yorumlamış wrote:Bence bu olamaz.. bu tip alışveriş sitelerinde bir alışveriş yaptıktan sonra, paranınızı ödemediğiniz takdirde maddi ya da manevi bazı yaptırımlara maruz kalıyorsunuz. Bunlarda böyle bir şey olsa gerek, geçerli mazaret sunmak için.
:şok: :şok: :şok: :şok: :şok:

bizden sonraki nesil çok hızlı
erken mi dünyaya gelmişiz ne :?: :D :D

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
8.999,999 (Yaklaşık 26 bin YTL)..bu ne bole....artık coccuk yavas yavas ıs aramaya baslamıstır....ısın aslına sorasanız arkadaslar benım 3 yasında bı yegenım var ona bakınca neden olmasın yapar bunlar dıyorum..
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
bence bu imkansız
o araba firmasının bir oyunu olabilir
yani ben inanmadım açıkcası
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.