LIVE
🏛️ LEGEND Atomik Betty record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND My Doctor Civilization 2 record held by EFDAL for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

bıdıbıdı yeni serverlerine taşınıyooorrr :)

started by cr@zy 02 December 2008 17-year-old topic 19 Replies 8.906
trenin gelmesini bekliyoruz... :roll:

rahatmıyız arkadaşlar :cheers2: :

kimse kalmasın hadii :bouncing:

bizi seven üyemiz çok olunca :yahoo60:

daha boş yer var hadi çabuk olun...tutun arkadaşım elimden... :mrgreen:

daha cok vagonlu trenmi kiralasaydık acaba :yahoo33:

yetişemeyenler kızmasın diğer tren yolda :wink:

en yakın zamanda yeni serverlerde görüşmek üzere esen kalın :wink: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

kalırız kalmasınada burda hiç bayan yok biz gelmiycez sanırım he ne dersin :roll: :lol: :lol:

adminim ben trene binemedim, ek sefer saatlerini bildirirmisiniz, dün kaç saat bekledim ama tren gelmedi , cr@zy iyi bilir nasıl beklediğimi :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
seni bırakıpda gidecez kızımm catlaaa :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
kuyruk gibi oldun zaten ben nere bal peteğim nere admin nere oyun delisi nere sen ora :lol2: :lol2: :lol2: olmazki canım :lol2: :lol2: :lol2:
SaDeCe GüLüMSe :)

ama bensiz olmazki, biliyosun ayrıntılar önemlidir, uçağın kuyruk kısmı olmazsa uçamaz, ona göre :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ne ucağı kızım sen iyice uctun :lol2: :lol2: :lol2: trendeyiz tren :lol2: :lol2: ama yok admin bana özel ucak göndercek diyorsan o başka :lol2: :lol2: admin ölemi yoksa kıskanırım ki bal peteğimi üzmüşsünz zaten :lol2: :lol2:

gusselim bide okula gidiyosun , ayrıntıların öneminden bahsediyorum ne uçağı :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ben küçük bi ayrıntıyım benide al :lol2: :lol2: :lol2:
alamam hiç ağlama :lol2: :lol2: kızım gidiyom okula ewet ama bu ara beynim sulandı yazılılardan :lol2: :lol2: bugnde 2 yazılı var sizin yüzünüzden calışamıyom zaten :lol2: :lol2: :lol2:

bence sen derslerine ağırlık ver gusselim, sonra trene yetişemessin :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
tabi canım özel uçağımız özel üyelerimizi aldı bile... denizindibi geçerken seni de alalım :D
adminim ağlıycam bak ama aa bende özel üye olamk istiyom banane banane :lol2: :lol2: birgün olacağım calışmalarım devam ediyor :bidibidisun35:

teşekkürler adminim, siz olmasanız gusselim beni almayacaktı, size minnettarım, sağolun :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ohh ohh maşallah çekimleri yapan ben çileyi ceken ben yolda kalan yine ben kader utansın ne diyim :yahoo28: :yahoo28: :yahoo28:

ya olurmu öyle şey, senin elini tutmadan binemem kii :lol2: :lol2: :lol2:
hadi hadi okudum ben yazılanları ben gelmesem bensiz gidecektin yeni serverlere ama bensiz gidersen ordada yoğunluk cıkar karşına haberin olsun :bidibidi_msn11:

(adminim kızacak ağzını hayra ac cr@zy ne yoğunluğu diye amanııınnn :bidibidi_msn5: )

yok 2009 çok güzel olacak , hem yine hep birarada olacağız yaşasın :lol2: :lol2: :lol2:
evet ben şuan 2009 u iple değil halatla cekmeye başladım cabuk geldin diye :bidibidi_msn11:

aynen yaaa, bende çok heyecanlıyım , çok güzel olacak ama eminim :D
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.