LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

denizindibi üyemizin bilgisayarının açılış sözleri :)

started by cr@zy 17 November 2008 17-year-old topic 15 Replies 6.505

:bidibidisun8:

:bidibidisun23:

:bidibidisun28:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

valla cr@zy sen çok yaşa emi, bilgisayarım açılırken fifi'yi hatırlattığınıda nerden biliyosun sen , abi ne çok güldüm yine yaa, ama cr@zy biliyosun kaslarımla ilgili sorunum var benim ben karın kaslarım sanyodum değilmiş, gülmekten kaslar iflas etti artık :lol2: :lol2: :lol2:

fifi iş beklesin sen gel bıdıbıdı'ya gir diyo arasıra da :lol2: :lol2: :lol2:
bilgisayarının yerine koydum kendimide dedim konuşsa konuşsa böle konuşurr :lol2: :lol2:

yakında bendede kas namına bişey kalmıcak bu gülmelerinin sonu hayra alamet değil yanına gelebilirim her an haberin olsun :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

yanıma gel de, doktor bu kaslarda ne böyle dedi, valla az daha bıdıbıdı'yı bide seni ele veriyodum , sustum, zor tuttum kendimi, doktor bu kadar gülecek ne var dedi işte ozaman tutamadım kendimi ; bıdıbıdı'ya gir anlarsın dedim doktora :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
naptın sen yaa doktora beni sölemeyeydin valla anında tımarhaneye kapatır yanımdada seni götürürüm haa haberin olsun orda iyi kas yaparız :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

yok doktor seni görürse direk ameliyata alacakmış :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
hee onudamı söledin efferin efferin yanyana yatarız işte sen ve ben aynı hastane odasında ayyy düşünemiyorumm :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

bide net çekerler odamıza , hastaneden canlı yayın yaparız, e biz orda yatarken magazine yakalanmaktan korkanlarıda rahat bırakmayız :lol2: :lol2: :lol2:
denizindibi, senin hem bilgisayarından hemde cılgın pankartcıdan cekeceğin var.Allah yardımcın olsun. :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih.hat o yazı nasıl bir yazı okumak için ekrana yapıştım amanııınn büyült azcık yaşlıyız biz yaw okuyamayız okadar küçük yazıları :lol2: :lol2:

sorma fatih.hat yaa, hem sen nerelerdesin beni bu çılgın pankartçının eline bıraktın, kaslarımın şekli değişti gülmekten :lol2: :lol2: :lol2:
hee bide şikayet bak sen helebi editörüm ol sana ne işkenceler yapacam :lol2:
ya kusura bakma yaşlı olduğunu bilmiyordum.kaç yasındasın teyze söle bakalım.ona göre büyültecem yazıyı. :D :D :D :D :D

bu büyüklük iyimi.bak iyice göresin diye altını da cizdim. :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
ya sorma denizindibi.ankaradayım.ben bi acayip haller içindeyim.hani derler ya labirente daldım.işte bende aynen öyleyim.hangi yoldan gideceğime karar veremedim.yani bişey yapacam ama kararsız kalıyorum.acaba öyle değilde söyle mi yapsam diye geciriyorum içimden.ne yapacağım bilmiyom.
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih.hat wrote:ya kusura bakma yaşlı olduğunu bilmiyordum.kaç yasındasın teyze söle bakalım.ona göre büyültecem yazıyı. :D :D :D :D :D

bu büyüklük iyimi.bak iyice göresin diye altını da cizdim. :D :D :D

bak hele bak benle dalga geciyo benseni kadıköye tek gönderip o pankartı astırmazmıyım şimdi sen görürsün yaktım seni fatih :lol2: :lol2: :lol2:
yaaa dalga gecmiyooom.şaka yaptım.sen gelmezsen gelme be.bende canım saharımla giderim.benim bitanecik sevgilim beni hiçbir zaman yalnız bırakmaz.hıh
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.