LIVE
🏛️ LEGEND Vlax record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Chocolate Manufacturing record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

gs li arda turan hastaneye kaldırıldı

started by cr@zy 16 November 2008 17-year-old topic 4 Replies 2.789

ARDA HASTANEYE KALDIRILDI

Bu akşam oynanan Galatasaray , Istanbul Büyükşehir Belediyespor maçının son bölümünde kendi isteğiyle oyundan çıkan Arda Turan, kalp ritminin bozulması nedeniyle acilen hastaneye kaldırıldı. Genç futbolcunun durumu kontrollerin ardından belli olacak.

ARDA'NIN DURUMU IYI
Adnan Sezgin ve Hasan Şaş yaptıkları açıklamalarda Arda'nın durumunun çok iyi olduğunu ve hiçbir sorunu olmadığını açıkladılar. Arda şu anda gözlem altında tutuluyor.
çok üzüldüm ardayı türkiye maçından sonra çok sevdim inş durumu iyi olur :cry:

aaa bak bende üzüldüm yaa, daha çok genç, inşallah iyileşir arda :roll: :roll:
Arda Turan'ın sahada fenalaşması ve sonrasında yaşanan gelişmeler ekran başındakileri çıldırttı. Hele bir taşıma sahnesi vardı ki...

Arda Turan hastaneye kaldırıldı Lincoln takımını yine sırtladı
Futbolseverler ekran başında pek çok futbolcunun saha ortasında fenalaşmasına, hatta can vermesine tanıklık etti bugüne dek.. Ancak hiç birinde, Arda'nın taşınmasında yaşanan skandal kadar büyük bir skandal yaşanmadı..

Öyle ki; Arda Turan fenalaşıp yere yığıldığında yanına gelen sivil giyimli, siyah montlu bir şahıs, diğer sağlık görevlilerinin gelmesini dakikalarca bekledi..Bu sırada sağlık görevlilerinden önce Skibbe Arda'nın yanına gelip sağlık durumu hakkında bilgi aldı..

Skandal bununla bitmedi.
Yerde kalbini tutan Arda adeta karga tulubla bir sedyenin üzerine atılarak ambulansa götürüldü. Oysa kalp krizi geçirip geçirmediği bilinmeyen bir hastanın böyle taşınması adeta ölüme davetiye çıkarmak demekti.. Türkiye'nin en değerli futbolcusunun böyle bilinsizce taşınması ekran başındaki milyonları adeta çileden çıkardı.

Futbolseverler, Acıbadem Sağlık Grubu'nu adeta yerden yere vurdu. Sporseverler, "Bir kalp hastasının nasıl taşınacağını, kalbini tutan bir futbolcunun yanına ne kadar sürede gideleceğini, ilk müdahalenin ne olacağını bilmeyen bir sağlık kurumu olur mu? Ya Arda orada kalp krizi geçirse ve ölse, dünyaya bu çağdışı bu ilkel görüntüleri nasıl anlatırdık?" diye isyan etti..
biz millet olarak varya kimsenin kıymetini bilemiyoruz arda bizi türkiye macında göğsümüzü kabarttı ama gel görki ilkelce ilk yardımla resmen öldürmeye calışıyoruz yazık valla yazık :(
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.