LIVE
Loading stream......

asansörde farklı olun :)

started by denizindibi 13 November 2008 17-year-old topic 15 Replies 7.579
Birisi asansöre girip çıkarken araba sesi çıkarın.

‘Şimdi okullu olduk’ şarkısını ıslıkla çalın.

Çantanızı veya cüzdanınızı açıp ‘Burada yeterince oksijen var mı?’ diye söylenin.

Köşede arkanız dönük öylece durun ve asansör durduğunda da inmeyin.

Birisinin üzerine eğilerek ‘Kimlik kontrolü’ deyin.

Günlük egzersiz hareketlerinizi yapın.

Kendi katınıza geldiğinizde kapı neden açılmıyor diye sinirlenip bağırın.
Otomatik olarak açıldığında utanmış gibi yapın.

Yeni binenlerin suratına pişmiş kelle gibi sırıtarak ‘Çoraplarımı yeni değiştirdim’ deyin.

Biraz yaşlıysanız binenlere vaaz verin.

Belirli aralıklarla miyavlayın ama çaktırmayın.

Biri asansörden inerken alkışlayın.

Binenlerle dilinizi burnunuza değdirebileceğinize dair iddiaya girin.

Midenizi tutun ve ‘Ögg, beni asansör tutar da’ deyin.

Binen her kişiye inmek istediğiniz katı söyleyin.

Yüzünüze maske takıp binin ve insanlarla o şekilde konuşun.

Asansörün her duruşunda ‘Ding!’ sesi çıkarın.

Düğmelerin bulunduğu panelin önünde durun hatta panele yaslanın.

Yanınızda sandalyenizi de getirin.

Steteskopla asansörün duvarlarını dinleyin.

Haydi hep birlikte şarkı söyleyelim deyin.

Sandviçinizden bir ısırık aldıktan sonra yanınızdakine ‘Biroz da sen almoz musun, mmm’ deyin.

Yanınıza akciğer röntgen filminizi alın ve kısa aralıklarla öksürüp durun veya röntgen gözlükleri takarak etrafınızdakileri şüpheli gözlerle inceleyin.

Yere tebeşirle bir kare çizin ve diğerlerine burasının size özel olduğunu söyleyin.

Bir battaniye alıp sıkıca sarılın.

Birisi bir düğmeye bastığında patlama efekti yapın.

Asansör tümüyle sessizken yanınızdakine dönüp ‘Çalan sizin cep telefonunuz muydu?’ diye sorun.

Diğerlerine bir yaranızı gösterip, enfeksiyon olup olmadığı konusunda görüşlerini sorun.

Bu ne işe yarıyor acaba diyerek, alarm düğmesine basın.

Şeytani bir ses tonuyla ‘Bugün kendime daha uygun bir vücut bulmalıyım’ deyin.

Elinizdeki kutuyu kapı ile asansör arasındaki boşluktan geçirmeye çalışın.

Asansöre binen herkesin elini sıkıca sıkarak ‘Hoş geldiniz’ deyin.

Inerlerken de sarılıp öperek ‘Güle güle’ deyin.

Binen her yolcuya onlar için istedikleri düğmeye basabileceğinizi söyleyin.

Yolculardan birisine gözünüzü dikip bir süre baktıktan sonra ‘ Sen, sen de onlardan birisin’ diye bağırarak asansörün uzak noktasına kaçın.

Cımbızınızı çıkarıp aynaya bakarak kaslarınızı alın.

Asansör her kattan ayrılışında ‘Yuppi! Atta gidiyoruz’ diye bağırın.

Asansördekilere asansörde sıkışıp kalan veya asansörün aşağıya düşmesi sonucu ölen tanıdıklarınıza dair hikayeler anlatın.

(alıntıdır)

ya ben bunlara çok güldüm aaay :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
off off ölecem ben yaa gülmekten :lol2: :lol2:
aklıma geldi bak anlatıyım denizindibi asansörde gecen anımı :lol2:
hastaneye gittim 4. kata cıkıcam asansöre bin dediler ama bende asanssörden cok korkuyorum dedim hadi biniyim koca hastane bişey olmaz ,bindim asansörde baya geniş ooo dedim cok rahat :lol2:
2. katta bi baktım anaaammm 10 kişi dalmazmı asansöre 2 tane iri yarı amca bindi asansör hareket edince titremeye başladı dedim aha düşüyoruz meğer yüksek sesle demişim yanımdada asansör fobisi olan teyze varmış tansiyonu düştü birden ama ben nerden bilem onuda görünce eyvah dedim sonum bi asansör demi olacaktı tabi millet teyzeyle beni görünce hakkat düşüyoz sandılar heralde bi kız başladı kapıya vurmaya kurtarın bizi diye 3. katta durmadı asansör 4. katta durdu kapı acıldığı an dışardakiler bizi nasıl gördüler artık bilemiyorum ama asansöre binmekten vazgectilerr :lol2: :lol2:

artık hastaneye gittiğimde 10. katta deseler merdiven kullanıyorum :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
="[email hidden]@yer"]off off ölecem ben yaa gülmekten :lol2: :lol2:
aklıma geldi bak anlatıyım denizindibi asansörde gecen anımı :lol2:
hastaneye gittim 4. kata cıkıcam asansöre bin dediler ama bende asanssörden cok korkuyorum dedim hadi biniyim koca hastane bişey olmaz ,bindim asansörde baya geniş ooo dedim cok rahat :lol2:
2. katta bi baktım anaaammm 10 kişi dalmazmı asansöre 2 tane iri yarı amca bindi asansör hareket edince titremeye başladı dedim aha düşüyoruz meğer yüksek sesle demişim yanımdada asansör fobisi olan teyze varmış tansiyonu düştü birden ama ben nerden bilem onuda görünce eyvah dedim sonum bi asansör demi olacaktı tabi millet teyzeyle beni görünce hakkat düşüyoz sandılar heralde bi kız başladı kapıya vurmaya kurtarın bizi diye 3. katta durmadı asansör 4. katta durdu kapı acıldığı an dışardakiler bizi nasıl gördüler artık bilemiyorum ama asansöre binmekten vazgectilerr :lol2: :lol2:

artık hastaneye gittiğimde 10. katta deseler merdiven kullanıyorum :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

bravo sana yaa, ortalığı karıştırmışsın , abi ne çok güldüm yaaa, allahım ne olacak bizim sonumuz yaa, burda gülmekten işten atılacam, ozaman beraber bineriz asansöre
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
yaw bu neki sen benim çocukluğuma insen demekki kesin işten atılırsın :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
Asansöre binen herkesin elini sıkıca sıkarak ‘Hoş geldiniz’ deyin.

Inerlerken de sarılıp öperek ‘Güle güle’ deyin.
bu arada crazy (bal peteğimm) senin hikayene koptum ya
varya birgün yarılcam gülmekten :lol2:
SaDeCe GüLüMSe :)

zaten sonum o olacak, aksama kadar burda ka ka ka ki ki ki ( buda annemin deyişi ) gül gül gül, nereye kadar fifi adamdan iş ister :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
birisinin üzerine eğilin ve kimlik kontrolü deyin

cımbızınızı çıkartıp aynaya bakarak kaşınızı alınI
(bu tam benlikmiş ya zaten kendileri cüzdanımdan hiç çıkmıyo hem boşa zaman geçirmem beklemem bi işe yarar :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn11: )
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
bunları en kısa zamanda bi asansöre binip yapıcam ama döverlerse nolucak denizindibi sana zahmet bide böle durumlarda dayaktan nası korunucaz onları bulup yazarssan sevinirim
:yahoo06: :yahoo06:
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
sahar dayak yemessin merak etme sadece asansör inişi seni direk tımarhaneye atarlar dene istersen :D :D

ya yok denenmiş ve %100 dayak yememe garantili gıcıklıklar bunlar, deneyin korkmayın bişey olmaz :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
bak eğer sevgilim bi dayak yerse senin yüzünden.bende seni döverim.dövemezsem saharım yardım eder onunla beraber döveriz. :D :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
bi bayana el karkarmı fatih hat heç yakıştıramadım yavv.. asansörde bide şunu yapın , tam böle asansör kapısı kapanırken gelenler olur ya , kapıyı hızlı kapatma yuşuna basınn süper oluo :lol2:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
:lol2: vayy tuttum bunu oyundelisi :lol2:
birgün yapacam bunları ama ben gülmekten yarılırım orda kesin :lol2:
SaDeCe GüLüMSe :)

="fatih.hat"]bak eğer sevgilim bi dayak yerse senin yüzünden.bende seni döverim.dövemezsem saharım yardım eder onunla beraber döveriz. :D :D :D :D :D :D :D :D

ya %100 dayak yememe garantisi var yapın siz , inanılmaz eğlenceli oluyoo, ben her asansöre binişimde herkese selam veriyom, deli oluyo millet :lol2: :lol2: :lol2:
iyi bakem.madem öyle diyon o zaman hepimiz yapıyoz tamammı.

bu arada oyun delisi ben bayanlara el kaldırmam.ama işin içinde sahar olursa

ne bayan dinlerim ne çocuk dinlerim ne gencini ne ihtiyarını dinlerim.direk dalarım. :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.