LIVE
🏛️ LEGEND Vlax record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Chocolate Manufacturing record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Fenerbahçe 4 Galatasaray 1

started by tatlı cadı 09 November 2008 17-year-old topic 33 Replies 13.719
Süper Lig'de 10. Hafta mücadelesinde iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki müthiş derbi devam ediyor...

GOL... 2. dakika. G.Saray golü Lincoln ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Fenerbahçe savunması topu uzaklaştıramadı. Arda'nın ara pasında savunmanın arkasına sarkan Lincoln plase bir vuruşla topu köşeden ağlara bıraktı.

GOL... 7. dakika. Fenerbahçe beraberlik golünü Selçuk ile buldu. Sol kanattan köşe vuruşunu Deivid kullandı.Ön direğe inen topa Selçuk ayak koydu. Meşin yuvarlak yakın direkten iki rakip oyuncunun üzerinden geçerek G.Saray ağlarıyla buluştu.

(kk) GOL... 28. dakika. G.Saray'da Emre Aşık'ın kendi kalesine attığı golle Fenerbahçe üstünlük golünü buldu. Sol kanattan gelişen atakta Güiza yüksek gelen topu harika kontrol ederek rakibinden sıyrıldı.

GOL...49. dakika. Fenerbahçe 3. golü Lugano ile buldu... Fenerbahçe rakip kaleye karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kazand

GOL... 90+3. dakika. Fenerbahçe 4. golü Deivid ile buldu. Müthiş bir gol Deivid'den. Sol çaprazda topla buluşan Brezilyalı futbolcu mermi gibi bir şut çıkardı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
bak yaa bana inatmı yapıyonuz bide maçı dk dk veriyon tatlı cadım

gs kazanırda olaki kaybederse ben 1 hafta forum'a gelmem ahanda söylüyom :lol2: :lol2:
hehe 3-1 oldu gelme crazy gelme yenilirseniz dilimden kutulamassın :D
SaDeCe GüLüMSe :)

gusselim33 wrote:hehe 3-1 oldu gelme crazy gelme yenilirseniz dilimden kutulamassın
aynen benimde dilimden kurtulamazsın crazy
&
crazy bence sen avatarınıdeğiştirmeye başlasan ii olur fener amblemini ezen buton diyim artık onun yerini fenerbahçe amblemi koy fener ambleminin yerinede galatasaray amblemi şu skora bu daha uygun olur bence :lol2: :lol2: :lol2: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
sahar wrote:crazy bence sen avatarınıdeğiştirmeye başlasan ii olur fener amblemini ezen buton diyim artık onun yerini fenerbahçe amblemi koy fener ambleminin yerinede galatasaray amblemi şu skora bu daha uygun olur bence
bencede hatta bence sen bu yenilginden sonra fenerbahçeli ol :wink:
&
sahara ve tatlı cadıya katılıyorum :lol: crazyy derdine yan kızım kurtulamıyacaksın dilimizden :lol2:

işde bu be aleme ibred olsun FenerBahçe'mmm

galatasaraylı olmakta zor bea hem en büyük galata dersin hemde fenere 4-----1 yenilirsin bu nebiçim büyüklük yaaaa zu uhahahaahahhahahahaha :lol2: :lol2: :lol2:
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
yazık ya galatasaray ve galatasaraylılar üzerlerine fazla gitmeyelim 4-1 yenildiler diye
&
ama insaf yaa bu kadarda üstüme gelmeyin bak kaçarım forumdan haberiniz olsun yaw bu sitede tek benmiyim gsli bu ne yaaaaa

:hanged: :behead:
ama bize meydan okudun crazy :lol: napalım seni yalnız bulduk :lol: çok kötüyüz :twisted: :P

yok anam siz o kadıköye büyü yapmışsınız gs orda bi halt edemiyo size karşı, avrupada kupalara koşuyoruz kadıköyde kal geliyo bize sizi gidi büyücüler siziiiiiiiiiiiiiiii :flaming: :whip: :lol2:
yav crazynin sesini kesmişler yavv çok yüklenmişler yavv , sevgili modumuz 1 haftadır avatarını değişmiş durmadan presleme makinesine sokuyodu feneri, ah canımm 4-1 ... 4-1 kere maşallah :mrgreen: :lol2:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
oyun delisi gelme üstüme yaa ay imdaaaaaaaaaatttttttttt yokmu bi gsli bu ne yaaa amanıııınnnn istifa edecem bahh gelmeyin üstümeeeeeeeeeee :lol2: :lol2:
oyun delisi nerelerdesn yaw özledm seni :D
ewet crazy büyü yaptık boşuna demiyoruz 'Kadiköy'den Çıkış Yok':D

senden önce gs yönetimi istifa etsin yavv , bu ne yav.. yav bide kendi kalelerine atıyolar yav , ay çok güldüm ben yaaa. avrupa fatihi gs , istanbul fatihi fb

🖼️ image not archived
tamam yaa öff TEBRIKLER TEBRIKLER TEBRIKLER ne yapalım kazandıysanız kupamı aldınız 3 puan aldınız bak sinirlenmeye başlıyorum haaa :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
dua etki yanımda değilsin crazy :lol: annemde galatalı sinir krizlerine girdi kadın cenemden :lol2: yarın sınıftakilerin halini hiç düşünemiyorum taby :lol2:

gusselim33 yav nolacak bu cimbomun hali?? yavv bunlar değil 90 , 900 dakka oynasalar kadıköyde zorlanacaklar yav. ne diyim yavv

hee bu arada bende sizi özledim yav, hep aklımdasınız fatih.hat bi gelemedi yavv onuda özledim :roll:

🖼️ image not archived
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.