LIVE
🏛️ LEGEND Commando Arena record held by BELINAY for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Principal Girl record held by Teknolog for 12 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Bıdıbıdı Magazin

started by denizindibi 06 November 2008 17-year-old topic 26 Replies 17.199
Sevgili Bıdıbıdı Üyeleri,

Bıdıbıdı Magazin Ekibi olarak bu bölümümüzde , memlekette konuşulacak, merak edilecek önemli hususları göz önünde bulundurarak , kim nerede ne yapmış , kim kime ne demiş, ne yemiş ne içmiş, nerede konaklamış, bıdıbıdı objektiflerine nasıl yakalanmış .....bıdıbıdı magazin ekibi olarak ( kameramanımız [email hidden] ve ben editörünüz denizindibi ) yemedik içmedik yatmadık uyumadık sizler için araştırdık ...bu bölüm farklı bir magazin bölümü bıdıbıdı üyelerinin magazinlik olaylarını anlatacağız burda,sizler için forum'umuz dışında üyelerimizin yaptıklarını yakalayıp yakalıyıp yada duyup burda yayınlıycaz. Dedikodu çıkartacağız resimler atacağız onlarla ilgili haberler yazacağız. hadi şimdi biraz MAGAZIN yapalım ...
crazy.player wrote::bidibidi_msn55: BIDIBIDI objektiflerimize böyle yakalandı

🖼️ image not archived
sevgili bıdıbıdı üyeleri görüyosunuz adminimiz pek bi yoğun şu sıralar,
bu resmi yayınlamayalım dedim cr@zy'ye ama halk merak ediyo,
tarafsız yayın ilkemize dayanarak bıdıbıdı'nın yoğunluğunun sebebini gözler önüne serdik yanındaki hoş bayanın kimliğini henüz belirleyemedik en kısa zamanda sizlere tekrar açıklama yapacağız , ne diyelim artık, bizden bu kadar
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
şok şok şok selin44 kuaför salonu actı :director:

ooo selin44 valla sen bu gidişle tarih yazacaksın, hayırlı olsun , bizden kaçmadı , yine objektiflerimiz iş başındaydıı , yorum sizin arkadaşlar :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
evtttttt tüm bıdıbıdıcılara bedava ama malatya'da :lol: :lol: :lol:
teşekkürler güsel bi çalışma :D :wink: :arrow:
tatlı cadı sen kimleri yakaladın?

denizindibi wrote:sevgili bıdıbıdı üyeleri görüyosunuz adminimiz pek bi yoğun şu sıralar,
bu resmi yayınlamayalım dedim cr@zy'ye ama halk merak ediyo,
tarafsız yayın ilkemize dayanarak bıdıbıdı'nın yoğunluğunun sebebini gözler önüne serdik yanındaki hoş bayanın kimliğini henüz belirleyemedik en kısa zamanda sizlere tekrar açıklama yapacağız , ne diyelim artık, bizden bu kadar
sadece iş görüşmesiydi arkadaşlar :D , sitemizin yoğunluktan kaynaklanan sorunlarının çözümüne dair şirketlerle geçtiğim iletişim sonucunda normal, olağan bir iş görüşmesi yemeğiydi.. yani tamamen olağandı ve hizmet içindi.

Bu olayın yanlış anlaşılmalara yol açmayacağını , sitelerimiz ve üyelerimiz dışında özel hayatımızla gündeme gelmeyeceğimizi belirtir ve sevgili magazin ekibine :roll: teşekkürlerimizi sunarım.

sevgili bıdıbıdı, kulağımıza gelen dedikodulara göre , halk sizden basın açıkLaması bekLiyor, bu açıkLamaLar sanırım yetersiz, bıdıbıdı magazin ekibi olarak istediğiniz gün ve saatte sizinle röportaj yapmaya hazırız, siz bildirin yeter :wink:
bugün bi ortadan kayboldum basın acıklamasına yetişememişim kafamı nerelere vursaamm :bonk: :bonk:
Nerelere gittin crazy bIdIbIdI açıklama yaptı yanlış haber vermişsiniz :lol2:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
senide yakaladık tatlı cadı sıra sende yarınki bıdıbıdı magazinin baş köşesindesin unutma :lol2: :lol2: :lol2:
crazyplayer wrote:senide yakaladık tatlı cadı sıra sende yarınki bıdıbıdı magazinin baş köşesindesin unutma
benimi :shock:

beni kimse yakalayamaz :mrgreen: kimsenin eline koz vermem ben :arrow:

cr@zy haberi yapmadan önce istersen bidaha düşün.Bak bi tane kızında var ona göre :lol2:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tehdit yok tehtid yok hııııııııı :yahoo58: :yahoo58:

ben şimdi haberinin alt yapılarını hazırlıyorum yarın sabah editörümüzle yayına sunucazz :mrgreen: :mrgreen:
crazyy senn bide kızınmı war :? biraz özel hayata girdim galiba ama istersen sorumu hiç acıklama yapmadan geceblrsn crazy.kusura bakma merak işde :lol:
SaDeCe GüLüMSe :)

bakın denizin dibi gibi sizide mahkemeye vermiyim özel ayatıma müdahele etmeyin bakem hııııı :yahoo58: :yahoo58:
tamam yaw sustum :bidibidi_msn10:

yok yok anlaşılan sana yakalanmak hafif gelmiş ben seni azcık daha takibe alıyımda tam yakalıyım barii :splif: :sasmokin:
görürüz km kimi yakalıo kızını tüm aleme deşifre edecem :twisted:

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.