( karakutunun açılmasıyla herkes sessizliğe bürünmüştür, inanılmaz bir heyecan ve merakla konuşulanları dinlemeye hazırlanırken şimdi kimsede ses yoktur, karakutu bu esrarengiz olayı aydınlatacaktır, herkesin gözleri şaşkınlıkla açılmış, bütün üyeler karakutu denen aslında kötü olayları açıklamada kullanılan ve ismini buradan alan, işin ilginci kara olmayan kutunun etrafında toplanmıştır, bıdıbıdı'dan gelecen bir hareketle kara kutu kayıtları dinlenmeye başlanmıştır...)
KARA KUTU'DA
bıdıbıdı: arkadaşlar hoşgeldiniz, ne kadar güzel dimi hepberaberiz , bu yıl 2.si düzenlenen pikniğimiz için belirlemiş olduğunuz yere gidiyoruz,uçağımız birazdan hareket edecek, hadi herkese iyi yolculuklar
sıla : yaa buda nerden çıktı şimdi yaa, ne güzell skorlarımı düzeltmiştim
betül_42: allahım herkes sana emanet
gusselim: olaya bak yaa çok sevinçliyim, bu sayede adminimle birlikte uzun bi yol var önümüzde bende resim eklemeyi sorarım yolda
su_perisi: aaaa çok heyecanlııı
tatlı cadı : arkadaşlar sonunda biraradayız
cr@zy: yaaa hiç tahmin etmemiştim, evet yaa çok güzell biraradayız
oyun_delisi: yaav bunda heyecanlanacak ne var, susunda oturun yerinizde töbe allam yavv
denizindibi: cr@zy yanıma otursana, yol boyunca konuşuruz biraz
burcu_06_76: bu arada bende bunları tanıma fırsatı bulurmuyum acaba, hem canımda sıkılmaz
büşra44: sayın adminim uçakta yemek servisi olacak dimi , kahvaltı etmedimde
sıla: bende oyun skor tabosuna bakamamıştım daha, admin ne zaman bakarız skor tablosuna
starman : aşklar diyarı bi yere gidiyoruz sanırım
fatih.hat: aşklar diyarı bi yere gitmemize gerek yok starman aşk deyince bizim aşkımız var burda, aşkı tanımak istersen biz varız
oyun_delisi: aman maşallah saharı buldun en sonunda fatih.hat
denizindibi: ya gerçekten tebrik ediyorum fatih.hat , çok seviyosun sen saharı
sahar: o benim canım aşkım yaa
bıdıbıdı: herkes kemerlerini bağlasın arkadaşlar havalanıyoruz
tatlı cadı : biz hazırız sayın adminim
oyun_delisi: cr@zy gelsene senle şu 3 ayaklılardan bahsedelim
gusselim: yaaa satanistlerdende bahsedebilirmiyiz, ben onların ayinlerinide biliyorum hem
cr@zy: aaa korkutmayın beni, bariburda huzurlu bi yolculuk yapiiim, nedir sizden çektiğim
denizindibi: oyun_delisi o konu burda konuşulacak bişey değil, sus lütfen
cr@zy: vallahi beni korkutursanız adminimize şikayet ederim sizi
sıla: banada kimse oyunlardan bahsetmesin,
oyun_delisi: yav ne alakası var uçakta ne skorundan bahsedicez allam yaw
3gen : zohahahaha zuhahaha , korkunç şeylerden bahsedecekseniz benide çağırın
gusselim: şu 3 harfliler varya onlar heryerde oluyolarmış , bu uçaktada olabilirler
cr@zy: susun dedim sizeee
denizindibi: dua edelimde sadece 3 harfliler olsun havada ters ayaklıları görmek dahada korkunç olurdu
cr@zy: ya ben tırsıyorum dedim size, kapatın konuyu
oyun_delisi: yav nolacak sende , hem ters ayaklıları incelerdik şurda nolacaksa
denizindibi: psikolojik yapılarınıda incelememiz lazım sanırım
cr@zy:
cr@zy: adminiiiiiiiiiim adminiiiiiiiiiiim
oyun_delisi: seni burda kimse duyamaz istediğin kadar bağır
(cr@zy koşmaya başlar amaç tatlı cadı yada bıdıbıdı'nın yanına gidip kendini güvende hissetmektir.çok korkmuştur, zaten 3 gecedir korkudan uyuyamamış olmanın verdiği gerginlikle kaptan odasna dalar , aynı zamanda bağırmaktadır, bu esnada bıdıbıdı uçağı kullanmaktadır, cr@zy'nin neden korktuğunu anlamadığı için şok olmuştur, uçakta yolunda gitmeyen birşey olmadığını sanıyordu ki zaten yolunda gitmeyen hiçbişey yoktu, bıdıbıdı o panikle ayağa kalktı.... )
bıdıbıdı: cr@zy sakin ol , sorun ne anlat bana
cr@zy: adminim üç harflileeeeeeeeeeeeeerrrr
(cr@zy konuşmasını bitiremeyip korkudan titiremeye başlamıştı aynı zamanda )
bıdıbıdı: neee üç harfliler miiii
(bıdıbıdı cr@zy'nin gerçekten 3 harflileri gördüğünü zannetmişti, bu titreme ve korku krizi bundan başka bişey olamazdı, aynı zamanda içerdekileri sakinleştirmek için içeriye koştu fakat unuttuğu birşey vardıı, pilot koltuğu boş kalmıştı)

cr@zy uyma sen ona

tamam gidiyorum ozaman ben ha bulursam onları senle tanıştırmayada getiririm merak etme tamam