LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Bıdıbıdı'nın ağlayan üyeleri..

started by cr@zy 29 October 2008 17-year-old topic 13 Replies 6.926
="[email hidden]@yer"]

denizindibi

[url=https://galeri.bidibidi.com/][/url

:lol2: :lol2: :lol2:

ya cr@zy sabah sabah böyle konularla karşıma çıkıyosun, sonra karım kası sendromu yaşıyorumm, yapma yaa yapmaa :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
[email protected]@yer wrote:betül_42

ya saçı felan benziyo ama ben böle ağlamam ya :bigsmile:

süper bi paylaşım crazy tebrikler
tşkler arkadaşlar beyenmenize sevindim sizi güldürebildiysem ne mutlu bana :wink: :lol:
crazyplayer wrote:
tatlı cadı

ay aynı ben bu tıpa tıp bana benziyor sanki kücüklük resmimi falan almış buraya bırkmısın crazy.Yoksa sen beni tanıyonmu?
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
aman allahım çok tatlı bunların hepsi yaaaaa :D:D
siz beni ne sandınız ben bu forumda herkezi görüyorum güçlerim sayesinde korkun bendeeeeennnnnnnnn :evil_firel: :lol2:
crazyplayer wrote:siz beni ne sandınız ben bu forumda herkezi görüyorum güçlerim sayesinde korkun bendeeeeennnnnnnnn
senin kalp gözün açık :lol2: :lol2:
&
korku odasında kuru kafalarla satanistlerle sende uğraş bak nasıl tüm gözlerin acılıyo tatlı cadım :lol2: :lol2:
crazyplayer wrote:korku odasında kuru kafalarla satanistlerle sende uğraş bak nasıl tüm gözlerin acılıyo tatlı cadım
canım istersen bu kadar ugraşma yoksa sende o yolun yolcusu olcan :lol2: :lol2: :lol2:
&
artık cok gec beni kurtaramassınız hem korku odasındaki çığlıklarda bizi bırakma diye çığlık atar oldular :lol2: :lol2:
crazyplayer wrote:artık cok gec beni kurtaramassınız hem korku odasındaki çığlıklarda bizi bırakma diye çığlık atar oldular

Ne diyim Allah yardımcın olsun :lol2: :lol2:
&
hani ben :lol: korku odasına beklerim hepiciniziii :lol:
SaDeCe GüLüMSe :)

aman ya rabbım cok tatlı bunlar yaa oyun delısının aglaması cok guzel olmus cok tatlı olmus :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.