LIVE
🏛️ LEGEND Bloody Butcher record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Javelin throw record held by crazYTR for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

değerli arkadaşlar ıssız ada yorumlarını buraya yaparmısnız:)

started by cr@zy 25 October 2008 17-year-old topic 56 Replies 37.964

yapma betül bizi adalarda bırakıp gitme lütfen :lol2:
hem anahtar fikrini çıkaran sensin , devam ettirmek zorundasın :lol2: :lol2: :lol2:
ya hem siz kurguyu daha iyi yapıyorsunuz sen devam ettir hem oyunun kurallarında iki kişi arka arkaya mesaj atamaz ki :lol2:
nasıl anlamadım ben ne kuralı ne oyunu betül o anahtarın yerini sen bulcaksın haa bende karışmıyom :deal:
süpersin baz gaza betül :bouncy: :mrgreen:
hikaye tamamlama bölümünde kurallarda var :lol: yani iki kişi arka arkaya mesaj atamaz da bu kurallardan biri :lol: .. (ee buda benim işime gelir :lol: )
betül adminim duymasında ben o kralları okumadım :mrgreen: bilmiyom ama biz ilk bölümde denizindibiyle hep arka arkaya yazdık sorun olmadı şimdi niye sorun olsunkii olmazdır yaa :(
crazy o kadar önemli değildir heralde adminimiz birşey diyeceğinden değil ben topu size atmak için kuralları bahane etmiştim :lol:
hem betül bak bu ilk e kitabımız, iki kişi arka arkaya yazamazsa tek kişilik bişey olur bu, zaten katılım bekledik ama olmadı hem hikayenin sonunu getirebilmek için birbirimize ihtiyacımız var, cr@zy ve ben hikaye ilerlesin diye arka arkaya yazıyoruz çünkü akşama kadar online oluyoruz, ben sorun olacağını sanmıyorum ama, bilemem tabii, böyle bişey varsa bu hikaye bitmezki, ben cr@zy yazdıktan sonra üretiyorum o benim yazdıklarımdan bişeyler çıkarıyo, inşallah sorun olmaz ilk seferde olmamıştı :roll:
arkadaşlar ben öyle uyarı olsun diye söylememiştim tabiki yazmasaydınız bitmezdi ve bu hale gelmezdi...

ben dediğim gibi topu size atmak için aklıma geldi öyle söyledim..yoksa bir sorun olacağından değil...

bende size katılmak isterim tabiki ve elimden geldiğincede birşeyler yapmaya çalışırım zaten..siz birilerinin yazmasını beklemeyin aynı şekilde 1. kitaptaki gibi hikayeye devam edin..
korkuttun beni betül :lol2: dedim ana ne kuralı adminimi üzdükmü yoksa kurallara uymadıkta :lol2:

ya bence güzel gidiyo betül topu bize atma bak sahadan çekiliriz kalırsın kaleciyle başbaşa benden demesiii :lol2: :lol2:
yok arkadaşlar forum kuralları olsaydı adminimiz uyarırdı zaten :lol: :lol:
ya gerçekten devam ettirmek isterdim ama şuanda çıkmam gerek siz devam ettirin ben sonra katılırım inş.. :lol: :lol:
yok ben bu gece yedek kulubesindeyim kendimi azcık oyunlara adıcam 1.liğim söz konusu :lol2: artık yarın yazarım heraldee
eeee arkadaşlar ıssız ada hikayemiz nasıl gidiyorr :?:

iyi gidiyo valla nası olsun cr@zy , biz yazmassak gitmiycek anladığım kadarıyla, hadi izlemeyi bırakıp yazalım mı biraz :lol2: :lol2: :lol2:
yazalım yazalımda kime göre hangi yazıya uygun yazalım

yaparız bişeyler hadi :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Arkadaşlar bu gece ıssız ada 2. bölümünü okudum hikayemiz bayadır yarım kalmış durumda :( Şimdi ise yorumlara baktığımda bu hikayemiz bizi birbirimize ne kadar çok kaynaştırmış çok güzel olmuşş hani diyorum kaldığımız yerden devam ettirsek yine ıssız ada serüvenimiz kaldığı yerden devam etse heyecan tufanı başlasa nasıl olur :roll:

Ben yazıcaktım ama en son bende kalmış devam ettirmek istemedim ama adminimiz izin verirse ben devam ettirmeye başlıyım siz arkadaşlarında umarım katılımlarıyla sonuna gelir yeni hikayelerimize başlarız ... :roll: :roll:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.