LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

fb teknik direktörü cem uzan olursa:)

started by cr@zy 21 October 2008 17-year-old topic 29 Replies 12.883

:lol2: :lol2: :lol2:
ya yapmayın ya sati berbat bi mac yapıyorlar:(
SaDeCe GüLüMSe :)

he kaç kaç maç yeniliyomu yeniliyomu bak yenersee onu öven bi konu acacam ahanda söz :lol2: :lol2: çok zor gerçiiii
bide dalga geciyoooo :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12:
4-1 yeniliyoruzzz

az atmışlar fenere valla kutlarım bu gisişle rekoru kırıcak savunmada fenerr :lol2: :lol2: :lol2:
yapma böle atıwercem kendimi zati rezil rüsva ettiler millete
yarın sınıftan birsürü laf duyucam utanır oldum fanatikliğimden :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

eee çok paranız var diye maçlarıda alcanız sandınız ama parayla saadet olmuyo be güsselim :lol2:

kımıyon dimi şaka yapıyom ama itiraf et fener gercekten kötü durumda.
kırılmıyorum tabikide ewet bnde farkındayım fenerin hali iyi değil hayırlısı diyorum walla ama herhaldede gönülden destek weriyorum takımıma fanatiklik işde bu sene sizden bekliyoruz şampiyonluğu

ne demek herzamanki gibi Allahın izni ve takımımızın birlik beraberliğiyle oluruz şampiyon evelallah :mrgreen:
sorunda burda işde bizim takmda birlk yok ama taraftar olarak hepbirlikteyiz böle taraftarda olmaz yanee :bidibidi_msn11:

ne demek o bizim tarraftarlarımızda iyi günde kötü günde yanındalar en azından futbolcularımızı dövmüyoruz gol yedi diye :lol2:
onlar taraftarların yüzkarası elimden gelse bnde onları döverdim napalım arada birkac tane sivriakıllı cıkıyor işde :bidibidi_msn11:

tamam tamam cok üstüne geldim senin şimdi inme inecek vijdan azabı cekecem :mrgreen:
cok şükür beni düşündüğün için sağol az kaldıydı sati gidiyodum yeter bu gecelik :smash:

ya iyiki fener ve fenerliler var yoksa nasıl eğlenirim ben yaa :musicband: :singer: :cheesygrin:
budaha ön elemee yani yarın okulda görsenn nolucakk. ama olsun alıştırma olur bu sana. az yediniss yauu 4-2

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
ağlıcam ama bana kastınızmı war yaaaa :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12:

:lol2: ah fener vah fener sen neymişsin sen azmı cekti bu taraftar senin yüzünden :lol2: :lol2:
cok cektik cok son dakikada 5. gölü attıda öle gittiler yaww

amaannn fener canım fenerrr artık sana sana sana üzülüyorum feneerrr :lol2: :lol2:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.