LIVE
🏛️ LEGEND Card Sorting record held by aytaç for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Helicopter record held by punısher for 14 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

kalecinin düşünceleri..:)

started by cr@zy 21 October 2008 17-year-old topic 26 Replies 12.072
- Acaba yanlış yerde mi oynuyorum
- Aslında yemezdim de…
- Bir top gördüm sanki
- Yedim, pisman degilim, yine olsa yine yerim.
- Golü yedim ama önce bi sor niye yedim
- 6 tane yedim ama bi düzine de yiyebilirdim
- acaba bıraksam auta gider miydi
- Keşke atlamasaydım, zaten gol oldu..

Penaltı hadisesi esnasında kaleci iç sesleri…

-¤¤¤¤ Mustafa atarsan yemin ederim konuşmam bi daha
-¤¤¤¤ ne çileli başım var be…Defans adamı düşürür penaltı olur,golü biz
yeriz kötü oluruz…yok yok bırakıyorum ben bu mesleği lokanta açıcam
-At evladım at…hay maşallah tay gibi çocuk…bende gençken böyleydim
-¤¤¤¤ bende kafa yok ki…Politika kim ben kim?…Şimdi sağa yatsam sağcı
sola yatsam solcu diyecekler…Iyisi mi şaşırmış gibi yapıp hareketsiz
kalayım…O zaman liberal derler
-Yediğim bu golü şu an hakkaride askerlik yapmakta olan kankam denize armağan ediyorum

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ya ben bu gün gülmekten ölmezsem dahada bişey olmaz bana, abi bunlar ne yaaa :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: cr@zy ellerine sağlık yaa, çok güldüm çooook :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
yok yok bişey olmaz farkındaysan sen le ben aynı anda online olunca somurtamıyoruzki en ciddi konu bile bizi güldürüyo delirdikmi naptık yakında atarlarsa bizi forumdan şaşırma :mrgreen: :bonk: :cheesygrin:
çok guzelmiş....ellerinize sağlık..
="[email hidden]@yer"]yok yok bişey olmaz farkındaysan sen le ben aynı anda online olunca somurtamıyoruzki en ciddi konu bile bizi güldürüyo delirdikmi naptık yakında atarlarsa bizi forumdan şaşırma :mrgreen: :bonk: :cheesygrin:
bide yoğunluk hatası veriyo site diyoruz :lol2: :lol2: site naapsın admin naapsın bize :lol2: :lol2:
he yaa hakkat bizmi sebeb oluyoz yoğunluğa yakında uyarı alırız anaaammm uyarı almadan bizmi uyarı ceksek şu hata msjına cıkmasın bi daha karşımıza başımızı belaya sokacak :lol2: :lol2: :lol2:
yav ben yokken nasıl bu kadar mutlu olusonuz yavvv ahada ben geldimm..

ama abbi var ya avataramını değiştirdiğimi unutmuşum, anasayfadan girince bi karşıma çıktı kaçtım öbür odaya yavvv... sora farkettimki değiştirmişimm

:lol2:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
="[email hidden]@yer"]he yaa hakkat bizmi sebeb oluyoz yoğunluğa yakında uyarı alırız anaaammm uyarı almadan bizmi uyarı ceksek şu hata msjına cıkmasın bi daha karşımıza başımızı belaya sokacak :lol2: :lol2: :lol2:
evet yaa, bugün bide anasayfaya giremedim diye mesaj yazdım adminimize :lol2: :lol2: :lol2: bencede biz bi uyarı yazalım :lol2::lol2:
oyun_delisi wrote:yav ben yokken nasıl bu kadar mutlu olusonuz yavvv ahada ben geldimm..

ama abbi var ya avataramını değiştirdiğimi unutmuşum, anasayfadan girince bi karşıma çıktı kaçtım öbür odaya yavvv... sora farkettimki değiştirmişimm

:lol2:

aha vallahi oyun_delisi'de geldi artık benim karın kasları noolur allah bilir :lol2::lol2::lol2::lol2: baksana başladı bile :lol2::lol2::lol2:
oyun delisi sana hiç yoğunluk msjı gelmiyomu yaa bide şu avatarının küçük boyutlusu yokmu valla bakamıyom gel deyişi içimi ürpertiyoo :bidibidisun14:
yoğunlukmu oda nedirrr.. bana dedilerki, 3 harflilerin çok olduğu yerlerde yoğunluk çıkıomuş.. bilemiyorumm artık
:bidibidisun18:

🖼️ image not archived
haydaaaaaaa ne diyon yaa sen forumada giremeyecem oy oy oyyy :bidibidisun30:
şimcik şöle bakın, bu forum açıldığı zaman içeri bu 3 harfliler sızıyomuşşş
daha sonra bunlar karmaşa yaratarak buna sebep oluyolarmış.. bu 3 harfli dediğimiz yani cinler cinliğini yapıp cin gibi cirit atıolarmış

:bidibidi_msn11:

🖼️ image not archived
allah senin iyliğini versin emii bbide üstüne basa basa söylemiş öldüreceksin bizi sen yaa :bidibidisun39:
yapmayın yaa, yine aynı saatler ve yine bu konu , oyun_delisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

korkutma beni artık yaa, bak bu gün almaya gelecek kimsemde yok, sonra beni almaya gelirsiniz karışmam :batman: :evil_firel: :onfire:
seni almaya avatarlarımızı yıllıcaz oyun delisi ve benim avatarlar sabırsızlanıyo bak benimki yola cıktı oyun delisininkide seni çağırıyooo :lol2: :lol2:
evet hiçbişii olmucakk sakın korkmaaa.
arkandan birileri takip edebilir,
kulağına çığlık seesleri gelebilir... ama sakın korkmaaaa

🖼️ image not archived
="[email hidden]@yer"]seni almaya avatarlarımızı yıllıcaz oyun delisi ve benim avatarlar sabırsızlanıyo bak benimki yola cıktı oyun delisininkide seni çağırıyooo :lol2: :lol2:
benimki size napacak yarın, bunu hiç düşündünüz mü :mrgreen: :gözler:
avatrlarımız seni her daim izliceklerr onlara sığın ve nereye cağırırlarsa giiiiiitttttt :batman: :evil_firel:

bak seeennn kötü planlar içine girmişsin denizindibi hayırdırr :bidibidisun5:
yaaaa arkadaşlar noluyoo...ilk gunumden korkuttunuz beni... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :wink: :wink: :wink:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.