LIVE
🏛️ LEGEND Card Sorting record held by aytaç for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Helicopter record held by punısher for 14 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Çevirimiçi Kız Isteme :=)

started by Angel Girl 21 October 2008 17-year-old topic 41 Replies 17.228
taktın haa iyiki soktuk seni korku odasına ordan cıksan aklından cıkmıyoo off offf okuma bi daha izin yok sana yasaaakkk :bidibidisun10: :bidibidi_msn5: sonra bana cektiriyon :bidibidi_msn11:
[quot]e="[email hidden]@yer"]taktın haa iyiki soktuk seni korku odasına ordan cıksan aklından cıkmıyoo off offf okuma bi daha izin yok sana yasaaakkk :bidibidisun10: :bidibidi_msn5: sonra bana cektiriyon :bidibidi_msn11:[/quote]

yemin ediyorum gülmekten karın kası yaptım yaaa , hemde dikey kas bunlar :lol2: :lol2: :lol2:
vayy değişik kas tipi hee olsun olsun kısmetin çoğalırrr :bidibidi_msn5:
="[email hidden]@yer"]vayy değişik kas tipi hee olsun olsun kısmetin çoğalırrr :bidibidi_msn5:

bunlar sana özel kaslar cr@zy bide foruma özel, anaaa oyun deliside olsa artık düşünemiyorum ne hale gelirdi bu kaslar :bidibidi_msn5:
zaten forumun 3 delisi olduk 1.deli adı üstünde oyun delisi 2. deli denizindibi 3. pisikolojik deli ben :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
="[email hidden]@yer"]zaten forumun 3 delisi olduk 1.deli adı üstünde oyun delisi 2. deli denizindibi 3. pisikolojik deli ben :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
bide farkındaysan kendi konumuza kendimiz cevap veriyoz :lol2: :lol2:
deli değiliz de neyiz vallahi :lol2::lol2::lol2:
:bidibidisun21: ben geldiiiiimmmmm
:bidibidisun27: kimsyeee söylemeyiiinn

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
sana iki görev veriyorum denizindibi 1. görevin kuru kafa avatarı bulmak 2. görevin kendine göre imza bulman deliliğin belgesi olsunki hani dokunulmazlık gibi anladın sen onu :lol2: :lol2:

hoş geldiiinnn oyun delisi sefalar getirdin ürkütmeden geldin saolasın :mrgreen:
oyun_delisi wrote: :bidibidisun21: ben geldiiiiimmmmm
:bidibidisun27: kimsyeee söylemeyiiinn
geldiğin belli oluyo ouyn_delisi kimseye söylemesek nolur :lol2: :lol2:
ay denizindibi kurukafa avatarlı.. zaten avatarı zar zor değiştirdi bide onu koyunca değiştiremez falan ölee kalırr fallaa

🖼️ image not archived
öğrendi öğrendi artık o değiştircek dimi denizindibi :bidibidisun37:
hıhı değiştiricem hiç merak etmeyin ama sanırım yarın yapabilirim :twisted: :twisted:
sabırsızlıkla bekliyo olacağızz imzanıda unutma ama hee avatar ve imza kardeşliği yapcaz elini yüzüne bulaştırma :lol2: :lol2:
siteyi bozmaa lütfen olar mı.. yav bizim psikoloji deli olmuş yavv helal valla yavv

🖼️ image not archived
tamam tamam beceremessem yardım isterim haa, siz nerden bulduunuzu söyleseniz şu avatarları :freaked: :freaked:
google amcaya yaz o sana avatar bulurr kuru kafa avatarları bu arada tatlı cadım bize kızacak konularda muhabbet ediyoz diye o kadarda muhabbet köşesi actı o gelince yok olun ortadan bi süreliğine :lol2: :lol2:
:bidibidisun27: duymass merak etmee yavvv.. hersaman yardım ederis olarmı

🖼️ image not archived
evet yaa, tatlı cadının yokluğundan istifade , hatta hemen kabolalım ortalıktan :roll: görürse bizi keser :twisted:
yav bu mod genellikle nickin cadı olan tarafını kullanıo... :bidibidi_msn5:

🖼️ image not archived
oyun_delisi wrote:yav bu mod genellikle nickin cadı olan tarafını kullanıo... :bidibidi_msn5:
yemin ediyorum inanmıyosunuz yaa, karın kaslarım gereksiz şekil değişikliğine uğradılar oyun_delisi yeteeeeeerr güldürme artık :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.