LIVE
Loading stream......

OYUN SKORLARIYLA BAŞIM DERTTE

started by &SILA 14 October 2008 17-year-old topic 43 Replies 29.581
EVET SORUNUM OLMADIKÇA PEK YAZMIYORUM FORUMA ONDAN OLSA GEREK BILGI EKSIKLI?I KABUL EDIYORUM :) bu moon cave adlı oyun şuan ayın birincisi olan arkadaşın listesinde tüm zamanlar olarak kayıtlı yani bende olması gerekirken :( evet dediğiniz gibi ayın skorunu etkileyecek bi sorun değil.sorun tüm zamanlarda.AYRICA ŞUNUDA SÖYLEMEK ISTERIM KI GENEL DURUŞUNUZU DA CANA YAKINLI?INIZIDA DÜRÜSTLÜ?ÜNÜZÜDE YANSITIYOSUNUZ BUNDAN ŞÜPHENIZ OLMASIN.EEEEE HEP HATA OYUNLARDAN VEYA SITEDEN KAYNAKLANCAK DE?IL YA BU KEZ DE BEN HATA YAPTIM Ö?RENMEDEN AMA OLSUN BU KONU BENIM TARAFIMDAN EN KISA SÜREDE ÇÖZÜLECE?INE EMIN OLABILIRSINIZ :)) (yani forumla ilgili bilgi yetersizliği)

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
sevgili admin benim şu moon cave adlı oyunu neden düzeltmediniz hala ben ikinci gözüküyorum.belki ay birincisi olursam düzelir dedim ama hala düzelmedi :( RICA ETSEM ILGILENIRMISIN

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
ya kusura bakma admin benim bahsettiğm oyun düzelmiş.

:D ne demek &SILA , herzaman sorunlarınızı dile getirebilirsiniz..
valla acemi demişiniz benim için valla dediğiniz kadar var :) fazla sabırsızım galiba :)

admin dün düzeldi dediğim oyun bugün beni yine 2.gösteriyo ilgilenebilirmisin rica etsem (moon cave)

ilginelim sayın üyemiz. :D
teşekkür ederim :) :) düzelmesini bekliyorum

sevgili admin benim oyunla ilgilenirim demiştiniz ama hala düzelmedi nedenini öğrenebilirmiyim neden benim geçtiğim skor başkasında yazıyo sinir oldum :bidibidisun10:

oyun silinmiştir. Bilginize...
sevgili admin biliyorum benden bıktın soru soru soru ama inan bi okadarda ben bıktım skorlar kaçıp duruyo :bidibidi_msn31: start dan ende e diye bi oyunum var skoru bende ama gözükmüyo bi bakarmısın rica etsem :bidibidi_msn48:

Inceleyelim sayın &SILA ,
sorunlarınızı çözmek için burdayız...

en geç çarşamba 23.59 a kadar cevap yazılacaktır.
Sonuçları bir daha kontrol ediniz &SILA , rekorlar sizde görünüyor.
sevgili admin yanlış baktınız sanırım bayağadır yoktum mesajınızı yeni gördüm. start Dan End e adlı oyun ve Pop picos adlı oyun tüm zamanlarda bende yazması gerekiyo ama yazmıyo.şuan ben 2.sırada gözüküyorum ve bu iki oyun yüzünden birincilik gelip gidiyo benden.Biliyosunuz bir oyundanda farkediyo!bi bakarsanız sevinirim

Sayın &SILA , bu aralar çok yoğun durumdayız , yoğunluğumuzun sebebi de sizlere daha iyi hizmet vermek içindir. Aralık ayına doğru tüm sorunların ortadan kalkacağı düşüncesindeyiz. bu sorunlarda takip edilmekte , gereken yapılacaktır efendim.

Anlayışınız , ilginiz için sağolun
&SILA wrote:MERABA ADMIN BI SORUM OLCAKTI BENIM.BAZI OYUNLARDA SKORU GEÇMEME RA?MEN YANI AYIN BIRINCISI OLDUNUZ DEMESINE RA?MEN BENIM SKORLAR EKLENMIYOR VE AYNI SKOR YERINDE KALIYOR TEKRAR GEÇMEK ZORUNDA KALIYORUM BUGÜN BUNU ÇOK YAŞADIM.ÖZEL ÜYELERIN OYUN SKORLARIYLA OYNAMA GIBI BI ŞANSI VAR MI ACABA Ö?RENEBILIRMIYIM?BU SORUYU SORMAMIN SEBEBI GENELDE HEP AYNI KIŞININ SKORLARINDA YAPIYOR VE O KIŞI BIDIBIDI ÖZEL ÜYESI O YÜZDEN BÖYLE BI SORU YÖNELTME GERE?I DUYDUM.BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM

bu msjını kastetmiştim sıla
artık bende yorum yapmıyorum hepimize gereken uyarıyı adminim yapıcaktır zaten
sana katılıyorum canım crazy çok haklısın
adminimizden gelecek cevabı merak etmekle beraber yazacağı herşeye boynumuz kıldan ince diyorum.
KIŞININ AY BIRINCILI?INDEN BAHSETMIYORUM ORDA BENIM AY BIRINCILI?IMDEN BAHSEDIYORUM.BURDA HAKKINDA YORUM YAPMADI?IM KIŞIYEDE HESAP VERME GIBI BI ÇABAM OLAMAZ.SEN TEK ÖZELIN KENDIN OLDU?UNU DÜŞÜNÜYOSAN O AYRI TABI

iş yerini yok et ve start dan end e
adlı oyunların tüm zamanları bende fakat yazmıyo ikinci olarak gözüküyorum bi bakabilirmisiniz rica etsem :roll:

sevgili adminim oyun silmesindeki hızınıza yetişemezken benim bahsettiğim oyunlar hala ikinci sırada duruyo :!: benim sorunum sanırım çok zor çözülüyo hala cevap gelmediğine göre :roll:
Bu arada iş yerini yok et adlı oyunu tekrar geçmek zorunda kaldım bu hızınız benim sorunlarım üzerinde de etkili olsaydı uğraşmazdım sanırım :roll: neden 2.sıraya atıldığımıda merak etmiyo değilim :cry:

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.