LIVE
🏛️ LEGEND Archery VH record held by mecnun for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Defend Your Inglor record held by gülen for 14 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

started by cr@zy 11 October 2008 17-year-old topic 25 Replies 19.605
ilk avatarım adminime gerci onunki harika :)

tatlı cadım :wink:

denizindibi :mrgreen:

buda oyun delime :)

selin44 yazısı küçük olmuş zaten denemelik yaptım bunları inş beyenirsin

forumun fanatik beşiktaşlısına

ve buda forumun fanatik fb lisine ismini yazamadım stralis
https://galeri.bidibidi.com/albumler/ga ... ar-vfz.jpg[/IMG][/url]

ve şimdilik sonuncusuda forumdaki niki içimi ürpertiyo bazen imzaları beni korkutuyo

arkadaşlar can sıkıntısıyla bunları yaptım beyenmeyebilirsiniz ve amatörüm :mrgreen:

diğer arkadaşlarımada başka bi zaman yapıcam ve yine buradan görürler..
yaw ben bunları avatar boyutunda hazırladım ne zaman büyümüş bunlar olsun yinede büyükler imza yerinede gecer :lol: :lol:
nasılda kendimi kurtarıyom arkadaşlar valla amatörüm kusura bakmayın :(
yok cr@zy ben almıyım.yaw gardaşım insan bizede yapar aşk olsun küsecem küsmek üzereyim ahanda küstüm bile

canım çok sagol emegine saglık.Ikiside Çok güzel olmuş.

angel girl gelince kıskanır yine :bidibidi_msn5:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
heeee tamam o zaman pardon

bu arada beyendiğine sevindim tatlı cadımmm :lol:
bak avatarım bile yaptım
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
gercekten cok sevindim beyenipte avatar olarak yapmana inş diğer ark larda beyenir yaa ben angel girl de yaptım buraya koymayı unutmuşumm eyvaahh yandıımm :lol: :lol:
ya yanacan tabi angelden tırsıyon ama bize gelince bence sen ben varkende dolaşma cık cık ya :twisted:
angel girl seni unutmadım sadece resim galerisine eklerken sorun olmuştudaa ondan yaniii

inş beyenirsin
ya crqzy ben çok beceriksizim , geröekten çok beğendim ellerine sağlık, ama ekleyemedim :lol: :lol:
hani bana :(
denizindibi senin avatarlar büyük olmuş o yüzden ekleyemeyebilirsin beyendiğini avatar boyutuna getirmen lazım tatlı cadıdan destek al gerci diğer arkadaşların önceki avatarlarından nasıl beyendiklerini az cok tahmin ettim senin hiç avatarın olmadığı için ne tarz hoşuna gidiyo bilemedim ip ucu verirsen sevinirim :lol:

su perisi sanada yaparım asma suratını yaa zaten daha fatih hat ve diğer arkadaşlarada yapmadım şuan yapım aşamasındayım bittiği an yine bburdan gösterime sunucam :lol: :lol: :lol:
hani bana ben kac gündürlü bekliyorum ki yapasın üzüldüm ama :( :( :(

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

tamam bbüşra44 seninkide hazır olmak üzere fatih.hat ınki kaldı onuda yapıyım görceksinizz :wink:
tesekkürler crazy player cok güsel olmus :wink: valla ben yapamıyom böle seyler :roll: yoksa bende yapar sana hediye ederdim :wink: :P :arrow:

ne demek arkadaşlar teknoloji sayesinde elimden geldiğince yaptım beyendiğinize sevindim :lol: :lol: :lol:
eline sağlık çok harika olmuş benim avatarım ama unutmaki bende acemiyim o avatarı oraya yerleştireceg biri lasım :wink: :mrgreen:
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.