BIDIBIDI wrote:Eğlenmek Gülmek Hoşça Güzelce Vakit Geçirmek Için Burdayız...
Üyelerimizin Huzuru , Bizim Huzurumuz...
çok güzel demişsiniz site olarak gercekten huzurlu bi site forum da acılan konular, yorumlar seviyeli,içten ve dostça fakat oyunlarda aynı şey gecerli değil.
ben ilk zamanlarda oyunlara takıldım ama &SILA nikli üye beni yorumlarıyla resmen çıldırttı bende karşılık verdim fakat o kışkırtmasına devam ettiği için oyunlara bi süre girmedim.
şimdi oyun oynamak istiyorum ama yapılan yorumlara bakınca insanın oyun oynama hevesi kalmıyo .
&SILA nikli üyenin sizin tarafınızdan uyarılmasını ya daha seviyeli yorum yapmasını yada hiç yorumda bulunmamasını rica ediyorum.
sevgili admin bende beymere katılıyorum.son zamanlarda bende oyun oynamıyorum,sılanın yorumları hepimize gına getirdi emin diğer üyelerde aynı şeyi düşünüyordur.ilgilenmenizi rica ediyorum.
SEVGILI ADMIN LÜTFEN BU ARKADAŞLAR HAKKIMDA YORUM YAPMASINLAR BENDE CEVAP VERMEYIM.YAPTIKLARI ETKIYE TEPKIDIR.BURDA E?LENMEK IÇIN VARIM VE ÇOKTA E?LENIYORUM.
E?ER BU BÖLÜM ŞIKAYET IÇINSE LÜTFEN bey_mer VE efemiri uyarmanızı rica ediyorum.iki arkadaşında yaptığı yorumlar zaten açık oyunlarda yazıyo.ben kimseye durduk yerde yorum yazmam bana yazılırsa cevap veririm
cr@yz pl@yer arkadaşımız da beni alakasız konularda yorumlar yaptı.beni skor değişmekle suçlamışsın dedi böyle bişey asla yapmadığım halde adını bile anmadım.olmayan bişeyi konuşsunlar yazsınlar yazsınlar peki ben neden cevap vermeyim??
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
sıla pardonda gecen ay adminimize özel üyenin skorlarını gecemiyorum gectiğim halde bile bende gözükmüyo özel üyenin skorlarla oynama yetkisi varmı dedin yani beni skorlarla oynuyomuş gibi gösterdin
yanlış anladıysam bunu burda düzeltirmisin ne demek istediğini.
AY BIRINCILI?I DIYE BIŞEY KONUŞTU?UMU DA HATIRLAMIYORUM IYI BI BAK ISTERSEN O AY LA BI ALAKASI YOK.KIMSENIN ADINI KULLANMADIM.KAFAMA BIŞEY TAKILDI VE SORDUM HER ZAMAN DA SORMAKTAN ÇEKINMEM.HERNEYSE ARTIK YORUMU ADMINE BIRAKIYORUM
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
sevgili sıla benim ve diğer senden şikayetçi olan arkadaşlarımızın hakkını yeme bizi kışkırtan sensin ve hala buna devam ediyorsun.adminimiz bize böyle bi güzellik yapmışbizde şikayetlerimizi yazıyoruz lütfen kimsenin zoruna gitmesin tabikide adminimiz ne yapacagını iyi bilir.
SEVGILI ADMIN GÖRÜYOSUN HALA BANA YAPILAN YORUMLAR BURDA DA DEVAM ETMEKTE!
ADMIN LÜTFEN HAKKIMDA YORUM YAPILMASIN BU ARKADAŞLAR TARAFINDAN RICA EDIYORUM.BANA TEK KELIME YAZMASINLAR ASLA YAZMAM ISIMLERINI
evet site gercektende cok güzel ve seviyeli ama oyunlarda aynı seviyeyi göremiyorum
bende arkadaşlara katılıyorum sıla nın daha seviyeli yorum yazması icin uyarılmasını rica ediyorum sayın adminim
bende artık oyun oynamak istemez oldum .bilin bakalım kimin yüzünden .tabiki /SILA)adlı üye yüzünden.bende sılanın uyarılmasını istiyorum.sevgili adminime duyurulur
ALLAALLA KAHRAMAN BEY BENIM SENLE NE SORUNUM OLDU YA OH VALLA ÖNÜNE GELEN ALIYO KLAVYEYI ELINE YAZ ALLAH YAZ.HER NEYSE YORUMLAR INCELENIYOMUŞ GÖRÜCEZ ARTIK ADMIN KIMI UYARICAK.BARI ANKET YAPIM BENI SEVENLER VE SEVMEYEN DIYE.YILIN EN ISTENILMEYEN ÜYESI SEÇILIRIM HERALDE