LIVE
🏛️ LEGEND Magic Jewel record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Kitoma record held by ugurahsan for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Işıkları açmadığın için memnun musun?

started by cr@zy 23 September 2008 18-year-old topic 5 Replies 4.968
ingiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta aynı odada kalıyorlarmış. Bir gece kızlardan biri arkadaşının evine ders çalışmak için gidecekmiş.

Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş. Odaya geri dönmüş tabiatıyla... Kapıyı açtığında ışıkların kapalı olduğunu görmüş.
"banu yattı heralde" diye düşünüp ayaklarının ucuna basa basa karanlıkta kitabını aramış. Bulamayınca da,
"şimdi kızcağızı rahatsız etmeyeyim, nasılsa arkadaşımda aynı kitaptan var. idare ederiz artık" deyip çıkıp gitmiş.

Ertesi sabah sınavdan sonra odasına döndüğünde bir de ne görsün! Oda baştan aşağı kan içinde! Arkadaşının vücudu da parçalar halinde oraya buraya dağıtılmış.

Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış:
"aren't you glad, you didn't turn on the lights?"

''ışıkları açmadığın için memnun musun?''

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ksr bkma ama ben bunu hicmi hic eglenceli bulmadim :kızgın:
twentyone bunu eğlenceli olduğu için yazmadım yanlış konu üzerine acmış olabilirim ama korku hikayeleri bölümümüz olmadığı için buraya yazdım kusura bakma ..
KÖTÜ BITMIŞŞŞ off aman allahımmmm sinir bosucu :regan:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
o kız büyük bi ihtmilalle delirmiştir artık
ama cok kötü bi durum :?
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
O kız yerinde ben olsaydım delirmekte neki daha berbat bişey olurdum bee off off :( :(
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.