LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Bu Sahur Bana Davetlisiniz... Hadi Bekliyorum

started by oyun_delisi 19 September 2008 18-year-old topic 34 Replies 22.195
geldiniz bizi yanlız bırakmadınız sağolun adminim ve dediğiniz gibi inş önümüzdeki yıllarda gercekten aynı masada iftarda acarız .

bu arada size cok teşekkür ederim böyle bi site kurduğunuz için inanılmaz eğlenceli ve bi okadarda aile gibi bi ortam var burda elleriniz dert görmesin Allah herşeyi gönlünüze göre versin adminimm :)
crazyy.player noldun yaff gittinmi :(
tüm yemekler bana kaldı :cry:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
yok yaw gitmedim bu yemekleri bitirmeden nere gidicem gitmeeeemmmm sen kovana kadar burdayımm :lol:
heee gitme tabi yavvv. du daha bi sürprizim var sora sana.. dans edecem ben..

🖼️ image not archived
bana özel dans hee vay beee off off valla harika bi gece yemekler süperr ortam süperr e adminimizde sağolsun yanlız bırakmadı bizi yedi yemeğini gitti oh ohh gelmeyenlerr kıskançlıktan çatlıcaklarrr :lol: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
geldiniz bizi yanlız bırakmadınız sağolun adminim ve dediğiniz gibi inş önümüzdeki yıllarda gercekten aynı masada iftarda acarız .

bu arada size cok teşekkür ederim böyle bi site kurduğunuz için inanılmaz eğlenceli ve bi okadarda aile gibi bi ortam var burda elleriniz dert görmesin Allah herşeyi gönlünüze göre versin adminimm
Aile ortamını yaratan üyelerimize teşekkürü ben ederim asıl.

Çok konuşulur bunun üstüne, ben kısa kesiyim ve ailemizin kardeşten yakın insanlarla genişlemesini dileyerek gidiyim :)
BIDIBIDI wrote:Aile ortamını yaratan üyelerimize teşekkürü ben ederim asıl.

Çok konuşulur bunun üstüne, ben kısa kesiyim ve ailemizin kardeşten yakın insanlarla genişlemesini dileyerek gidiyim
çok çok teşekkürler. dicek bir söz bulamıyorum.

🖼️ image not archived
oyunumuda oynadım. yemeğimize yedik.. crazy de kaçtı gitti :roll:

bende gidiim bari. sağolun yavvv valla

🖼️ image not archived
net gitti yaa benkaçmadım ama gercekten herşey cok güzeldi oyun delisi yemekler, tatlılar, tavşan kanı çay bi harikaydı zaten saolasın karnım doydu şimdi suyumuda içip güzel bi uyku cekiyim iyi geceleeerrrrr :lol: :ciao:
Geldim ama mekan sahini yok nerelerdesin oyun delisi

Yemekler tatlılar ekmek cok güzel görünyor.Sen yoktun ama bende karnımı bi güzel doyurdum.Ellerine saglık.

Bidahine hep beraber oluruz insallah
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
oyun_delisi wrote:oyunumuda oynadım. yemeğimize yedik.. crazy de kaçtı gitti :roll:

bende gidiim bari. sağolun yavvv valla
abi falcafe'de söylemiştin sen bana, bi sahur yemeği organize edilecek, herkes gelecek çok memnun kalınacak falan demiştin hatırladınmı, bak çıktı işte gerçektende yemekler çok güzeldi ama bulasıkları bana bıraktınız unutmadım :lol2: :lol2: ama o yemeğin hatrına işte yıkadım hepsini ellerine sağlık oyun_delisi yemekler muhteşemdi, bide bulaşık az olsaydı :lol2: :lol2:
ben de gelmek istiyorum sahura.bu arada ben aranıza yeni katıldım inşallah güzel vakit geçiririz
Bende bıdıbıdı ailesiyle sahur yapmak istiyorum...

Bu arada zeynep89 hosgeldin
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(Amin)

Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.