LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

slm arkadaşlar artık bende sizinleyim

started by .şirineee. 12 September 2008 18-year-old topic 13 Replies 10.681
:) slm arkadaşlar daha yeni üyeyim ama eminim uzun süreli bir üyelik olur site ismiyle dikkatimi çekti ve yeni keşfe çıktım şu ana kadar herşey çok güzeldi daha sonra görüşmek üzere ben keşfe devam edeyim :D
silgin kaleminden önce bitiyorsa yanlışların çok demektir...
.şirineee. selam, hoşgeldin, emin ol uzun süreli bi üyelik olacak, seni aramızda uzun süre görmekte bizi çok mutlu edecek, aramıza hoşgeldiiiin :lol:
hoşbulduk teşekkürler umarım öyle olur gerçekten de güzel bir siteye benziyor bunu zamanla daha da iyi anlayacağımdan eminim:wink:
şirineee wrote:slm arkadaşlar daha yeni üyeyim ama eminim uzun süreli bir üyelik olur site ismiyle dikkatimi çekti ve yeni keşfe çıktım şu ana kadar herşey çok güzeldi daha sonra görüşmek üzere ben keşfe devam edeyim
keşif diyon ama flash oyunlara takıldın kaldın yavvv. bak burayı unutma olarmı. en son bende keşfediyim dedim 1 sene oyunlara takılmıştım :mrgreen:

aa hoşgeldin buarada denizindibi benden önce davranmış :kızgın:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
hoşgeldin şirineee.site gerçektende çok güzel ve eğlenceli.umarım iyi vakit geçirirsin. :)
No Mercyyyyyyyyyyy
Bn de artık sizinleyim herkese slm bn burçin
şirinee ve burchin_b sitemize hoş geldinizz sizleri aramızda görmekten mutlu oldum yaw inş forumda ve oyunlarda karşılaşırr bıdıbıdı yaparızz :lol: :lol:
hadiyin size iyi eğlencelerr
hoş geldin burçin.iyi eğlenceler.site cok güzel cok eğlenceli.keyfini çıkar. :) :) :)
No Mercyyyyyyyyyyy
şirinee ve burchin_b hosgeldiniz

iyi eglenceler...
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
şirine ve burçin hoşgeldiniz iyi eğlenceler :D :arrow:

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar eeeee heryeri keşfe çıktım bi baktım oyunlar bölümündeyim :D tekrar teşekkürlerrrrrrrr :saint2:
şirinee... duyun sesimi.. yav keşfederken kayboldu. en son oyunlarda görülmüştü :spin:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
oyunlarda kayboldum arkadaşlar çıkamıyorum :D
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.