LIVE
🏛️ LEGEND Hold Drag Drop record held by aysemm for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Plasmanautv2 record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

çok sinirlendin üstteki üyeye ne fırlatırsın:)

started by cr@zy 08 September 2008 18-year-old topic 58 Replies 40.298
bak heleee tek tek atıp çin işkencesi edecen hee cok kızdım cok sinirlendim getirin ordan bi kasa domates tek tek kırmızıya boyıyacam seni :lol: :lol:
ses sisteminiz eksik kalmış bende onu fırlatayım
kusura bakmazsanız eğer cep telefonu fırlataciiim

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
masanın üzerinde modem ve kalemlik var modemi fırlatamam kalemliği atabilirim..
cok kızdım bak şimdi oyun bensiz devam edemezzz su_perisi koru kendini şuan karşımda duvar saati duruyo zaten bozuk fırlattım gitti
benimde monitör bozuk.bayağıda bir agır:) acaba onu fırlatsam.neyse onu atmıyım ya.kaldıramam zaten.bir bardak soğuk su uykunu acar.geliyooooooor.üşütme haaa :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
cd kutusunu attım gitti...........................
gözüme ilk olark webcam caprtı onu atyorum :D
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
falla ben öyle çog kızan tip değilim kızsamda öyle bişey fırlatmayada gereg yog hani derler ya bir bakış yeter işte ondan :yahoo03:
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
vayy kadir abi gibiyim diyosun yani starman valla korktum senden ne fırlatsam diye düşünüyorum ama bulamadım korkudann :roll: :roll: :lol:
crazy zi korkmana gereg yog bazen kıssanda fırlatacag bişey bulamasanda o kısdığın kişiyi gercegtende seviyorsan ve susma hakkını kullanıyorsan vede o senden cvp begliyorsa susmag inanki bişey fıtlatmagtan iyidir canını daha çog yakarsın karsındaki insanın :wink:
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
starman [email hidden]@yer' e kızdığın için bende sana kızdım :lol2:
ve sana çok değerli hesap makinemi fırlatmaktan çekinmedim, al sana hesap makinesi :lol2: :lol2: :lol2:
sana şiir kitabı fırlatiiim yavvv :mrgreen:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
oyun delisi ben sana kıyamam ya.
o yüzden hiçbişey fırlatmıyorum. :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
oyunumun kurallarına uymadığın için cok sinirlendim sana fatih.hat
ayakkabımı fırlatıyorum sanaaaa :lol: :lol:
DUR BABA KIZMA YA.TAMAM OYUN DELISI SANA FLASHBELLEK, [email hidden]@yer SANADA SES SISTEMIMI FIRLATIYORUM. :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
herşey tamam sadece monitöre ihtiyac var biride bana onu fırlatırsa bu konudan baya karlı cıkıcam :P
fatih.hat sana bu saatte kızamıyorum ama uyanman için bi bardak buz gibi su fırlatıyorum sonrada saklanıyorum tabii ne olur nolmaz suyun şokuyla elinden bi kaza cıkabilir ben kendimi korıyımda :lol: :lol:
ya hocam gece uyuya kalmısım o yüzden kalkamadım.keşke o suyu fırlatsaydın da kalkıp sahurumuzu yapsaydık.o zaman alnından öperdim seni. :) :) :)
sana benden çok güzel bir monitör geliyor.yakala. :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
bu konu sayesinde ikinci el pc dükkanımı acmış bulunmaktayım ehh imzamda var artık değmeyin keyfime fatih.hat sanada acılış davetiyesini fırlatıyorumm :deal: :bouncing: :bouncy:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.