bak heleee tek tek atıp çin işkencesi edecen hee cok kızdım cok sinirlendim getirin ordan bi kasa domates tek tek kırmızıya boyıyacam seni

Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
çok sinirlendin üstteki üyeye ne fırlatırsın:)
started by cr@zy
08 September 2008
18-year-old topic
58 Replies
40.298
ses sisteminiz eksik kalmış bende onu fırlatayım
kusura bakmazsanız eğer cep telefonu fırlataciiim
masanın üzerinde modem ve kalemlik var modemi fırlatamam kalemliği atabilirim..
cok kızdım bak şimdi oyun bensiz devam edemezzz su_perisi koru kendini şuan karşımda duvar saati duruyo zaten bozuk fırlattım gitti
cd kutusunu attım gitti...........................
falla ben öyle çog kızan tip değilim kızsamda öyle bişey fırlatmayada gereg yog hani derler ya bir bakış yeter işte ondan 

kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
vayy kadir abi gibiyim diyosun yani starman valla korktum senden ne fırlatsam diye düşünüyorum ama bulamadım korkudann

crazy zi korkmana gereg yog bazen kıssanda fırlatacag bişey bulamasanda o kısdığın kişiyi gercegtende seviyorsan ve susma hakkını kullanıyorsan vede o senden cvp begliyorsa susmag inanki bişey fıtlatmagtan iyidir canını daha çog yakarsın karsındaki insanın 
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
elimin altında ne varsa fırlatırım
sana şiir kitabı fırlatiiim yavvv
oyunumun kurallarına uymadığın için cok sinirlendim sana fatih.hat
ayakkabımı fırlatıyorum sanaaaa

ayakkabımı fırlatıyorum sanaaaa
herşey tamam sadece monitöre ihtiyac var biride bana onu fırlatırsa bu konudan baya karlı cıkıcam
fatih.hat sana bu saatte kızamıyorum ama uyanman için bi bardak buz gibi su fırlatıyorum sonrada saklanıyorum tabii ne olur nolmaz suyun şokuyla elinden bi kaza cıkabilir ben kendimi korıyımda

fatih.hat sana bu saatte kızamıyorum ama uyanman için bi bardak buz gibi su fırlatıyorum sonrada saklanıyorum tabii ne olur nolmaz suyun şokuyla elinden bi kaza cıkabilir ben kendimi korıyımda
bu konu sayesinde ikinci el pc dükkanımı acmış bulunmaktayım ehh imzamda var artık değmeyin keyfime fatih.hat sanada acılış davetiyesini fırlatıyorumm

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.