o kendini biliyor.
record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND
Downing the Helicopter
record held by Prens for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED
arinberk toppled baran2006's 14-year legend:
Mahjongg 3D Pyramid
NEW GAME:
English Vocab Memory
NEW GAME:
Knowledge Cube
NEW GAME:
Ancient Gods
NEW GAME:
History of Empires

denizindibi wrote:arkadaşLar, yaşamda özlediğimiz bişeyler yada birileri mutLaka vardır, neLeri özLediniz yada kimleri ; mesela ben deLi gibi sokakLarda koşarken dizlerimin kanayışını özLedim, çocukLuğumu özLedim peki ya sizSizleri özledik... Uzun zamandır görünmeyenleri özledik.. Gidenleri de..

cr@zy wrote:Adminimizi kızdırmayı özledim yaa hatta onun dediklerini yanlış anlayıp trip atmayı özledimBIDIBIDI (iç ses) : Ne kadar rahattık halbuki, sinir yok, şımarıklık yok, sorun yok.. diğer üyeleri ve modları ayartmak, kışkırtmak yok...
BIDIBIDI wrote: BIDIBIDI (iç ses) : Ne kadar rahattık halbuki, sinir yok, şımarıklık yok, sorun yok.. diğer üyeleri ve modları ayartmak, kışkırtmak yok...
BIDIBIDI: oooo.. crazy... Ne güzel kızdırsan bizi, sen olmayınca forum sessiz sedasız, olmuyor....(Biraz daha dinlenseydin keşke... )
Isterseniz siz biraz dinlenin forumu benle betüle bırakın inanın gelince forumdaki hareketliliğe şaşırıcaksınız
cr@zy wrote:Isterseniz siz biraz dinlenin forumu benle betüle bırakın inanın gelince forumdaki hareketliliğe şaşırıcaksınız