LIVE
🏛️ LEGEND Snake Game record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Downing the Helicopter record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

çok özLediklerimiz???

started by denizindibi 28 August 2008 18-year-old topic 93 Replies 68.939
o kendini biliyor.

[font=Arial]Olmadı sevdiğim olmadı
Bu son gidişin olmadı
Aklımdan geçmezdi böyle olacağı
Arkandan göz yaşı dökeceğimi bilmezdim

Oysa seni unutmaya yeminler ettmiştim
Hesaplarımın tutmayacağını bilemedim
Olmadı sevdiğim olmadı
Seni unutamadım

Silemedim hayatımdan seni
Kalbimden söküp atamadım hayalini
Olmadı sevdiğim olmadı
Bu asi yürek unutamadı seni
[/font]

[font=Arial]karanlıkta yolunu kaybeden yolcuyum yada 3 yanlışın götürdüğü bi doğruyumm[/font]
ben mutluluğumu özledim...

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
Her günümüz sizlerle daha mutlu, daha güzel... tek özlem duyduğumuz, yarın ki gün olsa gerek , çünkü yarınlar daha iyi, daha güzel :wink:

inanın ben hepinizi çok özledim :cry: :cry:
denizindibi wrote:arkadaşLar, yaşamda özlediğimiz bişeyler yada birileri mutLaka vardır, neLeri özLediniz yada kimleri ; mesela ben deLi gibi sokakLarda koşarken dizlerimin kanayışını özLedim, çocukLuğumu özLedim peki ya siz
Sizleri özledik... Uzun zamandır görünmeyenleri özledik.. Gidenleri de..
Bende özletcem kendimi :yahoo28: :yahoo28:

BIDIBIDI :
offf Allah'ım offff dahada bişey demiyom

:bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
crazy gerçekten özlettin kendini :lol:
Gülmek... Hem de saatlerce gülmek....
Adminimizi kızdırmayı özledim yaa hatta onun dediklerini yanlış anlayıp trip atmayı özledim :yahoo54: :yahoo54:

Bir insan bu kadarmı açık konusur yaa pess diyorum kendime :bidibidi_msn5:
cr@zy wrote:Adminimizi kızdırmayı özledim yaa hatta onun dediklerini yanlış anlayıp trip atmayı özledim
BIDIBIDI (iç ses) : Ne kadar rahattık halbuki, sinir yok, şımarıklık yok, sorun yok.. diğer üyeleri ve modları ayartmak, kışkırtmak yok...

BIDIBIDI: oooo.. crazy... Ne güzel kızdırsan bizi, sen olmayınca forum sessiz sedasız, olmuyor.... :roll: (Biraz daha dinlenseydin keşke... )
BIDIBIDI wrote: BIDIBIDI (iç ses) : Ne kadar rahattık halbuki, sinir yok, şımarıklık yok, sorun yok.. diğer üyeleri ve modları ayartmak, kışkırtmak yok...

BIDIBIDI: oooo.. crazy... Ne güzel kızdırsan bizi, sen olmayınca forum sessiz sedasız, olmuyor.... :roll: (Biraz daha dinlenseydin keşke... )

cr@zy (iç sesi ) : beni çağırdığına pişman olucaksın adminim ben bi forumu dolaşıyım bide oyunlara giriyim sen gör hele kışkırtmayı :bidibidi_msn11:

Adminim dinlendim ben çok teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız bu kadar düşünmeniz inanılmaz etkiledi beni ağlıcam şimdi :yahoo55: Isterseniz siz biraz dinlenin forumu benle betüle bırakın inanın gelince forumdaki hareketliliğe şaşırıcaksınız :bidibidi_msn5:
cr@zy wrote:Isterseniz siz biraz dinlenin forumu benle betüle bırakın inanın gelince forumdaki hareketliliğe şaşırıcaksınız
:roll:
-Okul Arkadaslarım
-Asker Arkadaslarım
-Bidibidi Arkadaslarım:(
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
stralis de gelmiş adminim rahatlıkla tatile çıkabilirsiniz siz....crazy fırsat bu ffırsat ....Adminim biz idare ederiz ama bi zahmet tükkannın anahtarını da alayım :lol: :lol:
Aslında iyibir tatile ihtiyacım var ama... :roll: :D
BIDIBIDI wrote:Aslında iyibir tatile ihtiyacım var ama...
:) ama:)
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
starlis aması yok işte Bize bırakıp gitmeye korkuyor :lol:
Bana Dukkanı Bırakcak Kadar Guvenmıyomus Gıbı Geldı :cry: :arrow:

Vazgeçersen Kaybedersin
Huzur...
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.