LIVE
🏛️ LEGEND White Bear In The Air record held by punısher for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Matchum record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Acı Günümüz Pınarbaşı ilçesinde kaza: 3 ölü, 7 yaralı

started by BIDIBIDI 24 August 2008 18-year-old topic 35 Replies 38.131
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kaza yerinden geçen 2'nci otomobil ise sürücünün kazaya bakarken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı ve 4 kişi yaralandı.

Pınarbaşı-Gürün yolunun 45'nci kilometresinde meydana gelen kazada, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobilde bulunan 29 yaşındaki Özlem, 4 yaşındaki Nilay ve 2 yaşındaki Melisa Zorarpacı yaşamını yitirdi.

Otomobilde bulunan Mehmet Zorarpacı, Hüseyin Bıçak ve Aysel Bıçak ise yaralandı. Kaza yerinden geçen 42 SN 810 plakalı otomobilin sürücüsü 32 yaşındaki Ubeytullah Balcı ise kazaya bakarken direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı yerde takla attı. Ikinci kazada yaralanan sürücü Ubeytullah Balcı ile birlikte, 58 yaşındaki Hasan, 52 yaşındaki Ayşe Balcı ve 28 yaşındaki Fatma Zehra Mercan çeşitli hastanelerde tedaviye alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Allah akrabalarımın mekanlarını cennet etsin , geride kalanlara başsağlığı , ölenlerimize rahmet diliyorum.

yoğun bakımdan yeni çıkan Hüseyin Bıçak ve Aysel Bıçak ' a ise Allahtan şifalar diliyorum.

:ağla: :cry:
Acımız çok büyük arkadaşlar.2 tane melek gibi suçu günahı olmayan çoçuk ve daha hayatının baharında gencligini anneligini yaşayamamış bir bayan.

Yüce Rabbim onların mekanı cennet eylesin :cry: :cry: :cry:

Aysel Bıçak ve Mehmet Zorarpacı dün ögle saatlerinde Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden çıkarıldı.Hüseyin Bıçak ise hala Erciyes üniversitesi Tıp fakültesinde yatmaktadır

Özlem,nilay melisa ise bugun ikindi namazında malatya şehir mezarlıgına defnedilecek.

Aracın plakası modeli kazanın nasıl oldugu resimleriyle beraber en kısa zamanda burda yayınlancaktır.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

Nilay Zorarpacı(4)

Melisa Zorarpacı(1.5)

Ya ümit sizsiniz Yada ümitsizsiniz!

:( ne kadar tatlılar Allah'ım , Nilay'ın saçlarına baksen.. bu 2 çocuk zaten melek cennetlik, Allah analarına da acısını göstermemiş, onu da almış 29unda, kader kısmet...
Off yaa cocuklar cok tatlıymışş ve melekler melek olup gitmiş Allah annelerinin mekanınıda cennet etsin geride kalanlarında başı sağolsun.
hepimiz bi gün ölücez ve onlar ne güzelki böyle mubarek günlerde ecelleri sona ermiş.:(
:cry: :( Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun çok tatlılarmış gerçekten ne diyelim kadermi denirki... yakınlarına başsağlığı diliyorum

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
çok çok üzüldüm, allah rahmet eylesin, ne kadar da güzeller, ne denir bilmiyorum, sözcük bulamıyorum ? allahtan rahmet, yakınlarına başşsağlığı diliyorum ... :cry:
Acımız çok büyük.içimiz yanıyor.Allahtan sabır diliyoruz ailesine ve tüm sevenlerine :cry: :cry: :cry:
BIDIBIDI wrote:ne kadar tatlılar Allah'ım , Nilay'ın saçlarına baksen.. bu 2 çocuk zaten melek cennetlik, Allah analarına da acısını göstermemiş, onu da almış 29unda, kader kısmet.

Evet haklısınız kader kısmet.Takdir Ilahi

özlemin annesi,babası nasıl dayanacak bu acıya bir yandan kızları gitti bir yandan torunları...

cr@zypl@yer wrote:cocuklar cok tatlıymışş ve melekler melek olup gitmiş Allah annelerinin mekanınıda cennet etsin
Ikiside birbirinde tatlıydı melisa o şaslıgıyla daha bi güzel daha bi tatlı.Onlar melek oldular.Inşallah nilayla melisa annelerin sefaatçileri olurlar Yüce Rabbim anneleride onların yanına cennete koyar.
cr@zypl@yer wrote:hepimiz bi gün ölücez ve onlar ne güzelki böyle mubarek günlerde ecelleri sona ermiş
Haklısınız hepimiz bir gün ölecegiz onlar çok güzel bir ayda vefat ettiler.Ömürleri yaşayacakları bu kadarmış kazada bahanesi oldu.

Zaten her ölümün bir bahanesi oluyor Bahanesiz ölüm yok.O yüzden ne aracı kullananı nede başla birini suçlamak olmaz.Ama bi soruşturma davası acılmış Allah izniyle bu sorusturmayı ceza almadan atlatırlar.

Yüce Rabbim mekanaları cennet eylesin. :yahoo51:
&
Trafikte alınan bilgilere göre audi a6 model FR N 1818 plakalı aracı Mehmet Zorarpacı kullanıyormuş.Aracın sol arka tekerinin patlaması sonucu Malatya-Kayseri kara yolu 145. kilometrede, Örenşehir köyü yakınlarında devrildi

&
ben hala şoktayım ne diyeceğimi bilemiyorum
mehmet zorarpacıyı görünce çok kötü oldum
Acımız çok büyük söylenecek fazla birşey yok Melisa ve Nilay zaten melekler :(
ALLAH rahmet eylesin mekanları Cennet olsun çok üzgünüz :(

&
:( :cry: nolmuş bu araca ya, bu araçtan 3 kişinin sağ çıkması bile büyük bir mucize olmuş, audi a6 , 2.5 tdi... açılmamış mı aracın hava yastıkları.. zannedersem fazla sürat ve yollardaki mıcırın etkisi.. bide tekerin patladığı hakkında söylentiler var. ne diyelim olan olmuş , Allah geride kalanların ömürlerini uzun etsin ve onlara sabırlar versin
BIDIBIDI wrote: :( :cry: nolmuş bu araca ya, bu araçtan 3 kişinin sağ çıkması bile büyük bir mucize olmuş, audi a6 , 2.5 tdi... açılmamış mı aracın hava yastıkları.. zannedersem fazla sürat ve yollardaki mıcırın etkisi.. bide tekerin patladığı hakkında söylentiler var.
Kesinlikle mucize.Onların eceli gelmişti ve Rabbim onları yanına aldı.Digerleri ise onları sevenlere bagışladı.
Hava yastıkları hakkında kesin bi bilgi yok kimilerin dedigine göre başka bi araçla çarpışmadıgı için hava yastıkları acılmamış,Kimisi ise açıldıgını söylüyor.
En büyük faktör sanırım yolda mıcırnın serili olması araç mıcıra girince sol arka teker patlıyor ve parcalanmaya başlıyor ve sonra araba takla attıgı söyleniyor.Olayı tam olarak hatırlayan ve gören yok sanırım
&
peki eğer havayastıkları açılmamışsa ,

araba firmasına ,

patlayan teker için ise,

tekeri üreten firmaya

dava açılması düşünülüyor mu? bu konu hakkında da bilgi verirseniz seviniriz.
Şuan kaza hakkında soruşturma başlatıldıgı için kimseye bir zararımız olmasın diye fazla bilgi veremiyorum.Bazı şeyler netleşsin ondan sonra merak edilenleri bildigim ve ögrendigim kadarıyla burada paylasacagım
&
özlem abla benim çok yakınımdı.melisayı çok seviyordum.onlar meleklerdi Allah o kücük yavruların günah işlemesini istemedi onun icin yanınına aldı.Allan bizlere en cokta ailesine bol bol sabır versin

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

Angel Girl wrote:arkadaşlar sizden ricam bu konuyu açıpta okuyanlar meleklerimizin annesinin ruhuna bi fatiha ulaştırsınlar.
Evet arkadaşlar bir fatiha okuyun Allah rızası için.Biz annelerine dua edelim ki belki o sabiler bizlerde sefaatçi olurlar
&
başımız sağolsun.... :cry: :cry: :cry:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
CIVCIV wrote:başımız sağolsun.... :cry: :cry:
:ağla: :ağla: :ağla:
&
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.