LIVE
🏛️ LEGEND Graveyard record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Throw Card at the Hat record held by kumsal for 17 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Magic Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Gürcistan Osetya'yı bombaladı

started by tatlı cadı 11 August 2008 18-year-old topic 1 Replies 1.741
Gürcistan Güney Osetya’nın başkenti Tshinvali’ye sabah erken saatlerde düzenlediği bombardıman sonucunda 3 Rus barış gücü askeri öldü.

Güney Osetya’daki gerilim sürüyor. Son haber, Gürcü kuvvetlerinin Güney Osetya’nın başkenti Tshinvali’yi bombaladığı yönünde. Rus Interfaks haber ajansı, saldırıda üç Rus barış gücü askerinin öldüğünü, 18 Rus barış gücü askerinin de yaralandığını duyurdu. Tshinvali Rus birliklerinin kontrolünde, ancak bölgeden çekilen Gürcü güçleriyle Rus askerleri arasındaki çatışmaların sürdüğü belirtiliyor.

Gürcistan Içişleri Bakanlığı ise, Rus savaş uçaklarının başkent Tiflis yakınlarındaki hedefleri vurduğunu duyurdu.

Vurulan hedefler arasında bir askeri üs ve bir radar tesisi var. Gürcü kaynaklar ayrıca, Gori kentine girmeye çalışan Rus birliklerinin püskürtüldüğünü iddia etti.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Fıller Depısıınce Cımler Ezılırmıs...Yıne Savas Yıne Sıvıl Halkın Cektıgı Cıle..
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.