LIVE
🏛️ LEGEND Vlax record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Chocolate Manufacturing record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Üç günde 7 dünya rekoru

started by tatlı cadı 11 August 2008 18-year-old topic 2 Replies 2.088
Ilk rekor, ABD'li yüzücü Michael Phelps'ten geldi. 8 altın madalya almak amacıyla oyunlara katılan Phelps, dün 400 metre bireysel karışıkta 4.03.84'lük derecesiyle birinci olarak dünya rekoru kırdı.

Ulusal Su Sporları Merkezi'nde dün yapılan müsabakalarda bayanlar 400 metre bireysel karışıkta Avustralyalı Stephanie Rice finalde 4.29.45 ile, erkekler 4x100 metre serbestte de ABD takımı seçmelerde 3.12.23 ile dünya rekoru kırdı.

BUGÜN 4 REKOR KIRILDI

Pekin'de bugün şu ana kadar yapılan final ve seçmelerde de 4 dünya rekoru kırıldı.

Bugünkü müsabakalarda, erkekler 100 metre kurbağalamada, Japon Kosuke Kitajima finalde 58,91 saniyelik derecesiyle dünya rekoru kırarak altın madalyanın sahibi oldu.

Erkekler 4x100 metre serbest bayrak yarışında, Michael Phelps, Garrett Weber-Gale, Cullen Jones ve Jason Lezak'dan oluşan ABD takımı, 3.08.24'lük derecesiyle dünya rekoru kırarak birinci oldu.

Bu yarışta Avustralya takımında ilk sırada yarışan Eamon Sullivan da 47.24'lük derecesiyle 100 metre serbestte yeni dünya rekorunun sahibi oldu.

Erkekler 100 metre serbestte eski rekor, 47.50 ile Fransız Alain Bernard'a aitti. Bernard rekoru, 22 Mart 2008'de Hollanda'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında kırmıştı.

Bugünün 4. rekoru bayanlar 100 metre sırtüstü yarı finalinde kırıldı.

Zimbabveli Kirsty Coventry 58.77'lik derecesiyle dünya rekoru kırarak finale kaldı. Bu dalda eski rekor 58.97 ile ABD'li Natalie Coughlin'e aitti.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
çoğu yüzmede kırıldı.. yüzmede elde edilen bu rekorları müsabakalarda kullanılan yeni mayo teknolojisine bağlıyolar, öyleki olimpiyatlardan önce bile iddia ediliyordu, sporcuların yeni mayoları ile dünya rekorları kıracakları ve bu tezde kanıtlanmış oldu..
Rekorların Kolay Kırılması Bı Yerde Eskı Rekor Sahıplerıınede Saygısızlık Oluyo Aslında...Ama Napalım Adamları Cıplakta Yuzduremeyız..O

Zaman Tebrıkler..Mayoları Icat Edenlere
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.