senin bilmediğin ne varki maşşallah herşeyi biliyon aman Allah nazarlardan saklasın senii 
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim
started by tatlı cadı
05 August 2008
18-year-old topic
1.300 Replies
458.690
denizindibi wrote:bildiğim kadarıyla aile koruma şifresi devre dışı bırakılabiliyo, saatin yanına sağ tıkla ve kapat yada şifre ayarlardan her saat için yeşili işaretle, ayy ne gıcık bi program bilmezmiyim yaadaha kolay bi yöntem ögrendim:şifreyi
hoş geldin tatlı cadım nasılsın özledim seni ya 

denizindibi wrote:tatlı cadı wrote:bak onu hiç düşünmemiştimdenizindibi wrote:bildiğim kadarıyla aile koruma şifresi devre dışı bırakılabiliyo, saatin yanına sağ tıkla ve kapat yada şifre ayarlardan her saat için yeşili işaretle, ayy ne gıcık bi program bilmezmiyim yaadaha kolay bi yöntem ögrendim:şifreyi![]()
zekice
yaa o sesleri hiç sorma hem muhteşem bişey olmuş hemde gercekten korkutucu sen bide konuları okusan o zaman naparsın acaba betül 

ahh ahh betül ya ben napıyım korku odasından cıkamaz hale geldim beni artık ararsanız ordayım buyrun beklerim

Allah razı olsun betül bende kendime cok şaşırıyorum ben ve korku odası ama korkularımla yüzleşiyorum yavaş yavaş
sende gel beni yanlız bırakmayın odada
sende gel beni yanlız bırakmayın odada

ya ben yavaş yavaş o seslerle anlaşmaya başladım onlar cığlık attıkça bende onlara karşılık veriyom delirmeyemi başladım nedir

[email protected]@yer wrote:ya ben yavaş yavaş o seslerle anlaşmaya başladım onlar cığlık attıkça bende onlara karşılık veriyom delirmeyemi başladım nedir![]()

betül gördünmü bilmiyom hani sayfa yüklenirken kuru kafa dönüyo ya o bile bana göz kırpıyo artık dönerken accayip bi durumdayım yakında pisikolojik destek alabilirim
tşkler tatlı cadım ben şuan iyimiyim kötümü bilemiyorum sen nasılsın

tşkler tatlı cadım ben şuan iyimiyim kötümü bilemiyorum sen nasılsın

eee neler yapıyosun tatlı cadım