LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.665
yo yooo üzülmeyin, öyle önemli bişeyi yok, soğuk algınlığı , antibiyotik verdiler, ağrı kesici iğne bide :lol: :lol: geçti işte , geldik :roll: :roll:
aman iyi sevindim gecmiş olsun dileklerimi söyle ablana :littlerose:

hem hayırdır denizindibi sen bu saatte forumdasın cok sevindim şaşırdımddaa :bidibidi_msn1:
ya evde emre var, hani varya yeğenim, o sürekli oyun oynuyo nette, elinden alamıyorum bilgisayarı, o yüzden gündüz iş yerinden giriyorum, gece akşam evden giremiyorum :? ama bundan sonra girecek gibiyim yaa, sigarayıda bıraktımya aslında vakit kalacak bana :lol: :lol:
yani sen sigaradan dolayımı nete girmeye vakit bulamıyodun fururum seniii :sniper:

artık gecede bırakma bizi yaa emrede erken uyusun uyusunda cabuk büyüsün :lol:
denizin dibi çok tebrik ederim ya çok sevindim sigarayı bırakmana ...inş. içen başka arkadaşlar varsa onlarda bırakır..
:clap: :band: :musicband: :guitar: :juggle:
darısı başıma dicem ama ben bırakmak istemiyorum tek sorun orda ama inş bi gün bende bırakırım ve sizle paylaşırım :curtain:
ya o kadar üzülüyorum ki sigara içenlere;inş. en kısa zamanda sende bırakırsın...
hatta bi fikrim var sigarayı bırakanlara bi kutlama yapalım burda.. :wink: ne dersiniz..
iyi olur denizindibi için hazırlayalım bi kutlama belki özenir bende bırakırım ve içen diğer arkadaşlarda :wink:
inş. ya evet güzel olur..sabah diğer arkadaşlarda gelir onlarda yorum yaparlar...
güzel bi kutlama yapalım..
ben geldimmmm

denizindibi geçmis olsun simdi nasıl ablan?
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
amanınn canımcım gelmişş hoş geldin bugün gelmedin özlettin kendinii:(
efet canım bugun yoktun ama simdi burdayım...ben yokken 200 tane msj gelms siteye onlara bakyomda...

ee canım sen naptın bensiz buralarda?
&
napıyım denizindibi ben takıldık öyle sonra oyun delisi geldii ama ben zorlanıyorum yaw bi oyun oynuyorum bi foruma yazıyorum inş boşa gitmez bu çaba :(

sen neler yaptın cnmcım özledim seni hee :wink:
Benimde aklım forumdaydı hep, sizi merak ettim

Bu arada avatarındaki sözü tuttum
''BIDIBIDI DAN BAŞKA SITEYE GIRMEYI YASAKALIYORUM''
&
evet en sonunda karar verdim avatarıma :mrgreen:

ama sen kime küstün o tartılışırr :bidibidi_msn59:
crazyplayer wrote:ama sen kime küstün o tartılışırr

yaf oraları hiç karıştırmayalım. :lol:

O sadece avatar :roll:

nese eee daha daha :lol:
&
ben iyiyim Allaha şükür sen daha daha nasılsın o avatarına söle küsmesin küsmesiiiinnn :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
daha daha iyiyim

avatarıma diyom küsme diye ama sözümü dinlemiyor :bidibidi_msn5:

neyse canım ben cıkyorum yarın yine olamayacagım ögleden sonra ama gece yine burdayım..

Nese kib i geceler
&
sanada iyi geceler canımcım sende kendine cok cok iyi bakk :yahoo60:
betül_42 wrote:denizin dibi çok tebrik ederim ya çok sevindim sigarayı bırakmana ...inş. içen başka arkadaşlar varsa onlarda bırakır..
:clap: :band: :musicband: :guitar: :juggle:

canımıniçi çok teşekkürler , gerçekten bıraktım sigarayı 5987. denemeden sonra oldu :lol2: evde sigara içmek yasak, bende bahcede içiyodum akşamları yanında çay yanında arkadaşlar sohbet falan derken çok fazla eve girmeye vaktim olmuyodu :bigsmile: bundan sonra buralarda olurum inşallah bende, tabii emre erken uyursa :roll: :roll:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.