LIVE
🏛️ LEGEND Escape from the Devil record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND The Fly Is Small But record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Jakes Dragon
user bidibidim New Record! Magic Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Böyle Buyrun Arkadaşlar Burda Muhabbet Edelim

started by tatlı cadı 05 August 2008 18-year-old topic 1.300 Replies 458.660
ok bekliyorum ozaman, ya yine yoğunluktan giremiyorum ara sıra sizede oluyo mu hala ?
evet denizimindibi banada oluyo arada :?
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
benim resim galerim cok karıştı ben kendi galerimi kategorilere nasıl ayırabilirim çok karıştırdım ama çözemedim
Galeriye girdikten sonra
Sayfanın üst kısmında 4 tane buton var yanyana

Albüm oluştur / düzenle- Albüm seçenekler- Kişisel Profilim -Resimlerimi sırala

Albüm oluştur / düzenle olan kısma gir orda ok tuşları sil ve yeni var oda yeniyi seç yukardaki kutucuga yeni albüm diye eklenecek altta yazacak altan albümüne istedigin ismi ver kaç tane albüm yapmak istiyorsan bu sekilde yap ve degişiklikleri yap de çık.Sonra resimlerini yüklerek sana soruyor zaten hangi albüme bırakmak istiyosan o albümü seciyorsun.

Umarım anlatabilmişimdir.Olmasa yada sordugun yer bu sekilde degilse sen buraya yaz ben yine yardımcı olmayca çalısırım tamm canım.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
tatlı cadımmm tşk ederim yaptım :wink: :lol:

az sonraa :mrgreen: :mrgreen:
crazyplayer wrote:tatlı cadımmm tşk ederim yaptım
Rica ederim canım.

Bu arada yeni avatarın hayılı olsun güsel olmuş :arrowr: Sonunda 1905 yasmıssın ama nese :biggrin2:
&

tatlı cadı hoşgeldin , nasılsın bu gün :?:
:roll:
tşk ederim tatlı cadım kendime yeni bi avatar yaptım aslında ama o avatar hareketli olduğu için oyun galerisinde gözükmedi bilmiyom yarışmaya hangisiyle katılcam karar veremiyom :bonk:

sen naptın bu avatarını değiştircenmi :?:
denizindibi wrote:tatlı cadı hoşgeldin , nasılsın bu gün
Hoşbuldum. iyiyim sagol sen nasılsın?
crazyplayer wrote:sen naptın bu avatarını değiştircenmi

Valla bilmiyorum elimde baska avatralda var önceden sitemizde kullandıgım ama hangisiyle katılsam karar veremiyorum.Ben avatara cok önem veriyorum.Bu yüzden güzel bi avatrala katılmak istiyorum yarışmaya
&

nasıl yapıyosunuz bu avatarları ya aklım almıyo bi türlü, uğraşsam yaparmıyım onu düşünüyorum ama fifi rahat bıramıyo ki :bidibidi_msn5:

bende iyiyim napiim , uğraşıyorum işte salak bi kadın patronla :bidibidi_msn5:
denizindibi wrote:bende iyiyim napiim , uğraşıyorum işte salak bi kadın patronla
Allah yardımcın olsun :arrow:
&
tatlı cadı wrote:
denizindibi wrote:bende iyiyim napiim , uğraşıyorum işte salak bi kadın patronla
Allah yardımcın olsun :arrow:
amin tatlı cadı amin, allah hepimizin yardımcısı olsun, sakın üzerinize alınmayın ama kadınlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zormuş :lol2: :lol2: ( bu arada sözüm meclisten dışarı )
alınmayız alınmayız :twisted: :twisted:

ya arkadaşlar bana fikir verin o kadar avatar koydum beyendiğinizi söylermisiniz bana fikir vermiş olursunuz denizindibi bekliyom :wink:
selam gençler nasılsınız?
saol ablam iyiyiz sen nasılsın :)
h.g nerelerdesiz gözükmüyodun bayadırr
Hoşgeldin su perisi bizler iyiyiz sen nasılsın?

Crazy sanki ilk kullandıgın avatar en güzelliydi..
denizindibi wrote:sakın üzerinize alınmayın ama kadınlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zormuş
Ya benim kafam karıştı :scratch: aslında profillerimizde cinsiyeti belirten isaretler olmalı.Nicklerden anlayamıyoruz cinsiyeti.
&
teşekkürler hayat bu aralar biraz zorlasada iyiyim hamdolsun. hani bazen bir karar vermek zorundasındır ne yardan geçebilirsin ne serden işte öylesi bir kararın eşiğindeydim (fazlamı abarttım acaba diye düşünüyorum :lol: ) çok sık giremiyorum ben ya işler işte.. ama buraya takılmayı seviyorum kafa dağıtmaya birebirsiniz :wink:

hakkat yaa denizindibi bay'mı bayan'mı :lol:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.