LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Miraç Kandiliniz Mubarek Olsun

started by tatlı cadı 28 July 2008 18-year-old topic 5 Replies 4.473
Miraç Kandilinizi En Içten Dileklerimle Kutlar,Bu Mübarek Gecede Dualarınızın Kabul Olmasını Temenni Ederim.

:littlerose: Daha Nice Kandillere , Hep Beraber... :littlerose:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI

miraç aklın bitip inancın ve imanın açıklayabildiği sırlar yumağı..bu esrara nail olan Efendimiz( S.A.V)'in şefaatine nail olabilme ve rıza-i ilahi'yi kazanabilmememiz duasıyla kandilimiz mübarek olsun..
bu mübarek gün herekese hayırlı olsun... dualarınız kabul günahlarınız affolsun, ibadetleriniz sadece dini günlere değil , tüm günlere yayılsın
ALLAH ın daveti üzerine peygamberimiz bir gece melekler tarafından mekkeden kudüs' e götürülmüştür.Burada cebrail ile birlikte bütün gökleri aşarak ''sidretül müntehe'' denilen makama yükselmiş ve ALLAH ile görüşmüştür.Bu yolculuğun Mekke' den Kudüs' e kadar olan bölümüne isra Kudüs ten ALLAH ille görüşmesine kadara ise miraç denir.Bu görüşmede peygamber efendimize ümmeti için vakit namaz ve miraç hediye edilmiştir.
HAYIRLI KANDILLER
🖼️ image not archived🖼️ image not archived🖼️ image not archived

🖼️ image not archived
Angel Girl wrote:ALLAH ın daveti üzerine peygamberimiz bir gece melekler tarafından mekkeden kudüs' e götürülmüştür.Burada cebrail ile birlikte bütün gökleri aşarak ''sidretül müntehe'' denilen makama yükselmiş ve ALLAH ile görüşmüştür.Bu yolculuğun Mekke' den Kudüs' e kadar olan bölümüne isra Kudüs ten ALLAH ille görüşmesine kadara ise miraç denir.Bu görüşmede peygamber efendimize ümmeti için vakit namaz ve miraç hediye edilmiştir.

Sagol Angel Girl bu güzel bilgileri bizimle paylaştıgın için.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.