LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

FORUMDA EN ÇOK SEVDI?IN ÜYE VE NEDENI

started by selin44 11 July 2008 18-year-old topic 31 Replies 25.402
Ben bidibide herkesi çok seviyorum

çünkü bu menfaatçi dünyada

çıkar düşünmeden

herkes kendi içinden geleni paylaşıyor
betül_42 wrote:bu da geçer yahu=>Güzel paylaşımlarıyla kendini sevdirdi
Sagol betülcüğüm.
cr@zy wrote:Buda gecer ya hu

Son zamanlarda gözüme cok takılıyo paylaşımları süper ve foruma hekettiği gibi takılan biri ...
Teşekkür ederim crazy..
ab-ı hayat wrote:bu da geçer yahu:sürekli yaramı deştiği için
Amacım seni üzmek degil ab-ı hayat.Ben kendimce paylaşım yapyorum.. :wink:
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
forumda en çok sevdiğim üye kahraman

kendisini çok seviyorum
cr@zy wrote:ab-ı hayat : beni çok sevdiği için onu sevmiyorum :bidibidi_msn11:
sen istediğin kadar sevme ben seni çok çok ama çooooook seviyorum canım arkadaşım
Enn enn enn çokk sevdiğim BIDIBIDI :gözkırpma>

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
adminciğimmm veee nedenide hmmm seviyorum işte yaa neden niçin niyee acıklamak zorundamıyızz hayret bişiiii :)))
Efemir , bey_mer , cr@zy nedeni=onlar benim bitanem oyunları efemir güzel oynuyo daa cr@zyiden oyun oynamakta şüphe duyuyorum :D :D :wink:
Off off forumu kesfetmis bide benle kafa buluyo :)
Kucuk cr@zy hanim sen yokken ben vardim oyunlarda hernekadar birinci olamasamda olsun vardim yani :)
cr@zy anneee biliyorum ben yokken sen vardın ama ben geldim sen gitttinn hiç görünmüyosun :D Ammaa sen hala bidibidi'nın cr@zy'yisisinn :wink: :curtain:
küçük_cr@zy wrote:cr@zy anneee biliyorum ben yokken sen vardın ama ben geldim sen gitttinn hiç görünmüyosun Ammaa sen hala bidibidi'nın cr@zy'yisisinn
:shock:
küçük_cr@zy hoş geldin...
bidibidi cr@zysiz kalmıyor gördüğünüz gibi..
büyük cr@zyimiz yok ama küçük cr@zyimiz burada.. iyi eğlenceler...
Adminim size demistim bidibidi cr@zy lerden kurtulamaz diye , benden kurtuldunux ama juniorumu biraktim :)

Gelelim sana kucuk_ crazy hanim pc m bozuk biliyon bana ordan hava atma hmmm :))
Hava atmıyom canıım Sevdiğimden diyom sana Cr@zy'yiimm pc'in bi kendine gelsin forumu bıraktırmicam sana benım yorumlarımdan cıkamican forumdan :smilegrin: :smilegrin:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.