Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inş.
Dualarınızda bulunmak duasıyla...Hayırlı kandiller...en güzel en huzurlu en mutlu günler sevdiklerinizle birlikte sizin olsun..
Regaip kandiliyle ilgili bilgileri burdan alabilirsiniz..
ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum TAKLITLERIMDEN SAKININ
Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili'nde,
Bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis
muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun Dua'larımız kabul olsun.. Kandiliniz mübarek olsun! Arkadaşlar
BÜTÜN ARKADAŞLARIN VE TÜM ISLAM ALEMININ (REGAIP)KANDILI MÜBAREK OLSUN.ARKADAŞLAR DÜNYA DUALAR ÜZERINE KURULMUŞ MÜMININ DUASI MÜMINE ŞIFADIR BUYURMUŞ PEYGAMBER EFENDIMIZ(SAV).BU GECE KENDIMIZ VE ARKADAŞLARIMIZ IÇIN DUA EDELIM INŞALLAH
Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun...
Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin..
Ibadet dolu dua dolu bir gece geçirmeyi nasip etsin....
Dualarınızda unutmayın inşallah...
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.