LIVE
🏛️ LEGEND Ratman record held by deli dumrul for 12 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Christmas Mahjong record held by fahri for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

hayatınızda en çok etkilendiğiniz kişi kim ve neden?????????

started by betül_42 02 July 2008 18-year-old topic 4 Replies 3.337
hayatınızda en çok etkilendiğiniz kişi veya kişiler kimlerdir ve neden....

her insanın hayatında biri vardır(peygamber,sahabe,şair,yazar,sanatçı,öğretmeni ....vb) onun hayatından bir kesit okuduğumuz zaman veya bir anısını dinlediğimiz zaman bir sözünü duyduğumuz zaman çok etkileniriz kendimize ders çıkartırız,onu kendimize idol seceriz bize gelecek hayatımız için hep yol gösyerir ...
işte bu kişi kimdir ve en çok neyinden etkilendiniz ;yani hangi sözünden yaşadığı hangi anısından......
oyun_delisi wrote:önce sen :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
benim neyimi örnek aldın ki..... :lol:

neyse ben cavabımı vermemiştim..

ben hayatımda Efendimiz (s.a.v)'in hayatının tamamından çok etkilenmişimdir ve tüm hadislerini kendime örnek almışımdır....

Ve ilk okul öğretmenimi çok seviyorum onuda kendime idol olarak görüyorum inş. onun gibi bir Öğretmen olurum....

aklıma bunlar geldş :P
inş olursun öğretmen.dualarım seninle...valla ben teomandan çok etkileniyorum.neden bilmem ama onda beni kendisine çeken bişi var.bir de hakan eratik.muhabbeti çok iyidir.bazen çok sinirlendirir beni ama genel olarak iyi bir insandır ve bu da beni kendisine çeker...
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
teşekkür ederim inş......

Ayrıca Bedirhan Gökçe'nin konuşmaları beni çok etkiler çektiği sıkıntılara rağmen hayata tamamen olumlu düşüncelerle bakması onun hayata bakış açısını hep kendime örnek almaya çalışıyorum...

Erdal Dermikıranın yazıları ve kitaplarıda beni çok etkiliyor o hangi konudan bahsederse bahsetsin siz içinde bulunduğunuz duruma benzetiyorsunuz ve size acayip gaz veriyor ben öyle gaz veren bir insan görmedim....
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.