LIVE
Loading stream......

uzaya gidecek olsaydınız anneniz ne derdi ??????????

started by betül_42 21 June 2008 18-year-old topic 17 Replies 9.094
slm arkadaşlar yeni bir oyuna ne dersiniz...

uzaya gidecek ilk türk olsaydınız anneniz ne derdi. :?: :? ..

ilk ben başlayayım benim annem;Akşama geç kalma derdi heralde.. :mrgreen: :mrgreen:
kızım seninle gurur duyuyorum derdi :mrgreen: :mrgreen: :juggle:

Yolun açık olsun kızım derdi :D
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
belkide geri dönme kızım :mrgreen: uzaylılarla yaşa derdi :mrgreen: :juggle: :toilet3: :geek: :beer: :lol3: :afro: :kiss3: :yahoo28: bayılıyom bu ifadelere yaa

selin44 wrote:belkide geri dönme kızım :mrgreen: uzaylılarla yaşa derdi :mrgreen: :juggle: :toilet3: :geek: :beer: :lol3: :afro: :kiss3: :yahoo28: bayılıyom bu ifadelere yaa
bütün ifadeleri kullansaydın selin :kararsız: :?
&
tatlı cadı wrote:bütün ifadeleri kullansaydın selin
benim hoşuma gidiyor tatlı cadı :roll: :roll: :arrow:

selin44 wrote:benim hoşuma gidiyor tatlı cadı
Hoşuna gidiyor diye olur olmaz yerlerde kullanamsın selin :roll:
&
olm oralarda üşütme.üstünü başını sıkı giyin derdi. :D :sleep: :behead: :computer: :hanged: :dj: :juggle: :pimp: :rock: :rockr: :rock2: :metal: :musicband: :guitar: :nopity: :band: :toilet3: :bonk: :toilet: :nopity: :toilet2: :bonk: :hippy: :gift: :rifle: :flower: :jokercolor: :whythis: :funnypost: :whaasup: :withstupid: :withstupid: :ms: :flamethrow: :plasmawhore: :batman: :ms: :evil_firel: :onfire: :kiss3: :director: :afro: :rocketwhore: :ciao: :censored:
No Mercyyyyyyyyyyy
arakadaşlar bu ifadeler çok manyak bişey ya.çok komiğime gidiyor.çok hoşlar.kuısura bakmayın böle görüntü kirlilği yaptık.idare edin ama. :D
No Mercyyyyyyyyyyy
önce çantama kalın bi kazak koyardı (abim ağustosta antalya ya gitiğinde bile çantasına kazak sıkıştırmıştı :mrgreen: )

sonrada
__ sağa sola bakma taşkınlık istemez :!: derdi (klasiktir) :mrgreen: canım annem :smile3:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
valla benm annem afferin kızım git git sendende bu beklenirdi dünyada yeterince muzurluk yapamadın dimi?bi de git uzaylıları canından bezdir!bu arada baban duymasın kafanı kopartır benm başımı belaya sokma ben sana para veriyim kızlarla çamlıcaya çık bebeğe git olmaz mı?derdi..
ardından da sekkeri düşer veya tansiyonu çıkardı :lol2:
ya kızım otur oturduğun yerde ne uzayı hani ünv gidicektin?derdi kesin :D
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
ne işin var uzayda oturda evinde çocuklarına bak derdi kesin

______________-
tamam gülüm gitmiyom biyere dünyada daha çok işim var :wink: :wink:
yani bencede daha yolun başındasın (şuraya bak yaa konu ne değişti ama)

_
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.