LIVE
Loading stream......

10 yıl sonra............

started by sahar 04 June 2008 18-year-old topic 14 Replies 12.507
10 yıl sonra aşkımla mutlu güzel bir yuva kurmuş olmak istiyorum(şehir farketmez onunla her yer bana cennet)
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
canım aşkım seninle bana da her yer cennet.bende senin düşüncelerine katılıyorum.on yıl sonra seninle güzel mutlu bir yuva kurmuş olmayı istiyorum.inşaallah olacakta.
No Mercyyyyyyyyyyy
ben daha kücük oldugum icin okuyor ola bilrim

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

10 yıl sonra , sahil kenarında , yalnız olmak isterdim

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
yalnızlık allaha mahsus derler ve insanın sevdikleriyle olması varken yalnızlığı seçmesi sadece kendisine kötülük bence
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
10 yıl sonramı ben bile hayal gücüme sığdıramadım hala emin değilim nerde ve kiminle olmak istediğimden ama şunu biliyorum hatice yanmda olcak :mrgreen:
SaDeCe GüLüMSe :)

on yıl sonra çoooooooookkkkkk iyi bir film oyuncusu olarak ünümün keyfini çıkarıcam...
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
sugababe wrote:on yıl sonra çoooooooookkkkkk iyi bir film oyuncusu olarak ünümün keyfini çıkarıcam...

bizi unutmassın inş o zamn

ben 10 yıl sonra hala aöf de okuyo olacağım herhaldi ve de evde kalmış :mrgreen:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
10 gün sonramı bile kestiremiyorum :gözler: :bigsmile:
kariyerimin doruklarında, çok seveceğim eşimle olmak isterdim :wink1:
10 yıl sonra.. ya daha 2 ay geçtiii :kızgın:

9 yıl 10 ay sonra , sahil kenarında sefgilimle olmak isterdim.. o zamana kadar olar herhaldee
:mrgreen:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
on yıl sonra..... vaay be düşünmesi bile güzel , olmayacağını bile bile söylüyorum ; bundan on yıl sonra bi labaratuarda deli gibi çalışıp o labaratuardan hiç çıkmadan bilimle ilgili birşeyler yapıyo olmak isterdim ama, olacak iş değil hani, bu sadece bi hayal :wink1:
10 yıl sonra... Bidibidi Köyünde , 2 katlı ana binanın, üst katındaki balkondan, bu sayfaya girip.. bu yazıyı okuyup..

Vay be.. Oldu işte demek isterdim...
denizindibi wrote:on yıl sonra..... vaay be düşünmesi bile güzel , olmayacağını bile bile söylüyorum ; bundan on yıl sonra bi labaratuarda deli gibi çalışıp o labaratuardan hiç çıkmadan bilimle ilgili birşeyler yapıyo olmak isterdim ama, olacak iş değil hani, bu sadece bi hayal :wink1:

Ahh be kuzumm hayalini gercekleştirmiş sayıyorum seni senki suanda evlilik labaratuarından hiç çıkmadan ev hanımlığı bilimiyle ilgili bişeyler yapıyosun :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
tam buqün bunu düşündüm...

10 yıl sonra 30 yaşıma qirmiş olacaqım ve de muhtemelen kimseyi beyenmeyip evde kalcağım :lol2:

ve..... tek hayalim olan ayrı eve çıkmış olacağım.... evimin terasında bacak bacak üstüne atıp bi yandan kahvemi yada herhangi bi içeğimi yudumlarken ankara manzarasını seyredip bi ah çeker olurum herhaldi... :tumble:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.