LIVE
🏛️ LEGEND Atomik Betty record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND My Doctor Civilization 2 record held by EFDAL for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Hangi Elinizi Kullanıyorsunuz

started by lord_spartakus 03 June 2008 18-year-old topic 16 Replies 13.473
Hangi Elinizi Kullanıyorsunuz

Beni Pek ilgilendirmiyo Ama...
ben sol elimi kullanıorum :D

Hangi Elinizi Kullanıyorsunuz :roll:

Beni Pek ilgilendirmiyo Ama... :shock: :shock: :shock:

neyse..
ankete bişe diyemem de imzan çok hoşuma gitti :wink:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
Bende Sağ elimi kullanıyorum. Ama en güzeli ikisinide kullanmak
Bazıları sağ bzıları sol elini kullnıyorlar benim anem sağlak babam ise solak ben se ortağım sağ elimide sol elimide rahatça kullanıyorum sizi bilmem ama ben bu durumu çok ama çok seviyorum sağ elim yoruluyor sol elimi sol elim yoruluyor sağ elimi kullanıyoruım çooook eğelenceli bu şansı sizinde aşamanızı çokk isterdim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
yav iki elinini nasıl kullanıyorsun :roll: çok güzel bişi olmalı yav , ikisininmnide aynı şekilde kullanabiliyo musun acaba

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
ben sağ elimi kullanıyorum.solak olanlarada sağ ellerini alıştırmalarını tavsiye ediyorum.
No Mercyyyyyyyyyyy
okuldayken öğrtmen yazdırırdı bi dünya şey...parmaklarım uyuşurdu yazmaktan,bırakırdım...sol elimi de kullanabilseydim kalan notları arkadaşlarımdan almak zorunda kalmazdım... :)
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
valla ben iki elimide kullanırom ama ellerime iş bölümü yaptırıorum :lol: nasılmı şöyle mesela yazıyı solla daha rahat olsada sağlada yazarım..gitarımı solla :musicband: .tranpetimi sağla :drummer: .oyuncak kaymonumu solla sürerim :oops: fareyi mecburan sağla tokadı sagla daha ii oluyor :twisted: ama anlatırsam daha çok şey var arklar........... :o :D :) aama bunda dolayı çok mutluyum
sag elimi: :D
.............................................................................................
ben sağ elimi kullanıyorum ama duyduğuma göre solaklar zeki olurmuş :lol:
Sağ Elimi.. :arrow:
ben sağ elimi kullanıyorum am sol elimizde bize bazen çok yardımcı oluyor ben duygusal(hasan)nım by :D :)
bende sağ elimi kullanıyorum fakat benimde duyumuma göre solak'lar daha becerikli oluyomuş. :(
bende sağ elimi kullanıyorum ama sol elimi kullanmayı çok isterdim, deniyorum ama hiç bişeye benzemiyo yazım :lol: :lol: :lol:
sol elimi kullanıyorum ama sol elle günah olan şeyleri sağ elimle yapıyorum örneğin yemek yerken sağ elimle yiyorum bu bi alışkanlık oldu
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.