LIVE
🏛️ LEGEND Hold Drag Drop record held by aysemm for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Sunny days record held by Binbir Surat for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Bugün anladım kii

started by envar87 17 May 2008 18-year-old topic 158 Replies 93.115
BUGÜN ANLADIMKI SEVDIKLERIMIZIN ÖLÜNCE BIRDAHA GERI GELMEYECEKLERINI :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12: :bidibidi_msn12:
bugun anladımkı hayat sevınce guzel sevınce tatlı gunler bır kuus kelebelegı sevın yeter :lol: :lol: :lol:
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR

bugün anladım ki, hiç birşey hayat kadar şaşırtıcı değil :roll:
yanılıyorsun deniz.sen ve teyze çok şaşırtıcısınız.beni çok ama çok şaşırttınız. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy

bugün anladımki sevmek anlamak demekmiş gerçekten :!:
ne yani ben sizi anlamıyorum ve bölece sevmiyorum mu.bunu mu demek istiyorsun.eğer buysa düşüncen yanılıyorsun.benb sizi çoooook ama çoook seviyorum.teyzem halam amcam dayım kuzenlerim kuzum :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy

sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
asıl güzel olanı o zaten. :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih.hat wrote:yanılıyorsun deniz.sen ve teyze çok şaşırtıcısınız.beni çok ama çok şaşırttınız. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

bu sözü duymamış kabul ediyorum fatih biz kimseyi şaşırtmadık be cnm bak yine burdayız yine yazışıyoruz değişen bişey varmı cnm .

bugün anladımki desemde ben bugün hiç bişey anlamadımm :(
crazy player wrote:
bugün anladımki desemde ben bugün hiç bişey anlamadımm :( [/b][/color]
illa hergünden bişey anlayacaksın diye bi kaide yok

bugünde anlama nolacak nolacak :bidibidi_msn5:
bayan ......... ve bayan muhalefettt nasılsınızzz benim acılmıyoo o şeyy anladın sen onu :bidibidi_msn5:
size bişey söleyimmi.aslında kimsenin bişey anladığı yok.sadece anladığımızı sanıyoruz.belki o anlık anlıyoruz ama sonra gene unutuyoruz.
No Mercyyyyyyyyyyy

benimki açılıyoda ne oluyo, boşveeer :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
hayırdır ya ne acıp kapıyonuz.o açılmayan şey ne.noluyor ne dümen dönüyor.sizi gidi gidiii :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
bugün anladım ki....

aşk geçiciymişş :(

hemde o kadar geçici ki sadece 3 gün büyüsü vardı sonraa sıradan oldu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
bugün anladımki insan tek doğar tek ölür hayatta kimseye bağlı değilmiş
bugün anlamadım ama bugün anlamış giibi yapayım dostluklar çok çabuk unutuluyormuş dostlar bazen çok vefasız olabiliyomuş :cry: :cry: :cry: ....................
Ben daha bugünden bişey anlamış değilim yaşamak lasım önce :lol2:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
bugün anladımkii harbiden ben çok kıskancım :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
kıskanç bunak nolcak işte :D :D :D

o açılmayan şey ne teyze merak ettim. :D :D :D :D

bugün anladım ki o açılmayan şeyi merak ettim.bakalım teyziş söleyecek mi. :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.