LIVE
🏛️ LEGEND Battle Field 2 record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Subzero record held by gülen for 12 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Google'de GIrIlen SIteler Nasil SIlInIr!!!

started by tatlı cadı 11 April 2008 18-year-old topic 18 Replies 67.745

YÖntem 1 :

Ilk Önce Google YI AÇin!!! Sonra Google NIn Arama Motoruna FarenIzIn Sol TuŞuyla Tiklayin!!! Yapti?iniz Aramalar GÖzÜkcek!!! Aramalarizin ÜstÜne KlavyenIzdekI YÖn TuŞlariyla GelIn!!! IstedI?InIz Aramanin ÜstÜne GelIp "delete " TuŞuna Basin!!!! BÖye SIlebIlIrsInIz!!!!

YÖntem 2 :

HerhangIbIr Internet Sayfasi AÇin!!! AraÇlar'a Tiklayin!!! Sonra Internet SeÇeneklerIne!!! Ve Daha Sonra IÇerIk'e Tiklayin!!! Sonra OtomatIk Tanimlama'ya Tiklayin!!! Formlari SIl'e Tiklayin!!! Bu Kadar!!!
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Birincisi vistalarda ikincisi diğer win xp.. olanlarda.diye biliyorum ben amma yanlış olmasın.
UçUruMun kenarında olsan bile
GıcIkLıK oLsuN diye hayata gülümse!!!!
Ya aslında konuyu ben actım ama ben google yazdıklarımı silemiyorum anca format atılınca gidiyor.Eger bunun başka bir yönetemini bilen varsa yardım etsin
&
tatlı cadı wrote:YÖntem 2 :

HerhangIbIr Internet Sayfasi AÇin!!! AraÇlar'a Tiklayin!!! Sonra Internet SeÇeneklerIne!!! Ve Daha Sonra IÇerIk'e Tiklayin!!! Sonra OtomatIk Tanimlama'ya Tiklayin!!! Formlari SIl'e Tiklayin!!! Bu Kadar!!!
bu yöntem işinize yarar :wink:
BIDIBIDI wrote:
tatlı cadı wrote:YÖntem 2 :

bu yöntem işinize yarar :wink:
Ama sanırım bu yöntem google yazılanların tamamını siliyor.Tek tek silmenin yönetmi yokmu?
&
siler siler :D
tatlı cadı wrote:Ama sanırım bu yöntem google yazılanların tamamını siliyor.Tek tek silmenin yönetmi yokmu?
O da ,
tatlı cadı wrote:YÖntem 1 :

Ilk Önce Google YI AÇin!!! Sonra Google NIn Arama Motoruna FarenIzIn Sol TuŞuyla Tiklayin!!! Yapti?iniz Aramalar GÖzÜkcek!!! Aramalarizin ÜstÜne KlavyenIzdekI YÖn TuŞlariyla GelIn!!! IstedI?InIz Aramanin ÜstÜne GelIp "delete " TuŞuna Basin!!!! BÖye SIlebIlIrsInIz!!!!
Canım birinci yazdığın yöntemi denedim ben oldu.Listede silmek istediğimin üzerine gelip delete ye basıca siliyo.Senin niye olmadı acaba?Işletim sistemin ne?Vista mı?
Hayır xp ama bilmyorum sanırım ben beceremedim :oops:
&
Canım benimki de xp.Ama dediğin iki yöntemi de denedim oluyor.Dur bakayım biraz uğraşayım başka yöntemi varmıymış.Pek sanmıyorum amma...Denemekle birşey kaybetmem değil mii? :wink:
envar87 wrote:Denemekle birşey kaybetmem değil mii?
Efetttt

Bu arda ilgin içinm sagol :wink:

Bende denedim ama bi sonuca ulasamdım :D
&
Ne demek canım.Şuan kurstayım bilgisayar kursunda.1 saat daha internetteyim.Uğraşıcam bakalım hocaya da sorarım olmazsa.Dur bakem.
envar87 wrote:Ne demek canım.Şuan kurstayım bilgisayar kursunda.1 saat daha internetteyim.Uğraşıcam bakalım hocaya da sorarım olmazsa.Dur bakem.
Eger müsait degisen ugrama bovser o kadarda gerekli degil sadece merak ettim :arrow:
&
Yok yaw dersten sıkıldım zaten.Öylesine işte.Dur ders bitiminde hocaya sorarım.Sonra yazarım buraya.
Canım hocaya sordum bu 2 yöntemden başka yöntem yokmuş.... :roll:
Oldu tesekkür ederim :arrow:
&
Ben ögrendim neden silemedigimi :D
Masaüstü bilgisayarlarda iki tane delete tusu var biri enter üstünde digeri daha sag tarafta ama benim bilgisayarım diz üstü oldugu için sadece bir tane delete tusu var ve bu delete tuşuylada olmyor :D Bu yüzdende silemiyorum
&
nasıl ailioruz arkadaşlar googleden girdiğimiz siteyi
silioruz yazcaktım pardon yanlış yazdım anlamışsınızdır heralde
Şimdi Kısaca Toparlayalım konuyu ozaman,

internet 6 kullananlar için ;

tatlı cadı wrote: YÖntem 2 :

Internet 7 kullananlar için

Bi internet sayfası açın.
Pencerede
> Araçlar
>> Internet Seçeneklerini Tıklayın

karşınıza çıkan ekranda SIL butonuna basın,
yine bir pencere açılacak ordanda FORMLARI SIL butonuna basın

internet 6 ve 7 için ortak çözüm
tatlı cadı wrote: YÖntem 1 :

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.