Ilk Önce Google YI AÇin!!! Sonra Google NIn Arama Motoruna FarenIzIn Sol TuŞuyla Tiklayin!!! Yapti?iniz Aramalar GÖzÜkcek!!! Aramalarizin ÜstÜne KlavyenIzdekI YÖn TuŞlariyla GelIn!!! IstedI?InIz Aramanin ÜstÜne GelIp "delete " TuŞuna Basin!!!! BÖye SIlebIlIrsInIz!!!!
YÖntem 2 :
HerhangIbIr Internet Sayfasi AÇin!!! AraÇlar'a Tiklayin!!! Sonra Internet SeÇeneklerIne!!! Ve Daha Sonra IÇerIk'e Tiklayin!!! Sonra OtomatIk Tanimlama'ya Tiklayin!!! Formlari SIl'e Tiklayin!!! Bu Kadar!!!
Ya aslında konuyu ben actım ama ben google yazdıklarımı silemiyorum anca format atılınca gidiyor.Eger bunun başka bir yönetemini bilen varsa yardım etsin
HerhangIbIr Internet Sayfasi AÇin!!! AraÇlar'a Tiklayin!!! Sonra Internet SeÇeneklerIne!!! Ve Daha Sonra IÇerIk'e Tiklayin!!! Sonra OtomatIk Tanimlama'ya Tiklayin!!! Formlari SIl'e Tiklayin!!! Bu Kadar!!!
bu yöntem işinize yarar
Ama sanırım bu yöntem google yazılanların tamamını siliyor.Tek tek silmenin yönetmi yokmu?
tatlı cadı wrote:Ama sanırım bu yöntem google yazılanların tamamını siliyor.Tek tek silmenin yönetmi yokmu?
O da ,
tatlı cadı wrote:YÖntem 1 :
Ilk Önce Google YI AÇin!!! Sonra Google NIn Arama Motoruna FarenIzIn Sol TuŞuyla Tiklayin!!! Yapti?iniz Aramalar GÖzÜkcek!!! Aramalarizin ÜstÜne KlavyenIzdekI YÖn TuŞlariyla GelIn!!! IstedI?InIz Aramanin ÜstÜne GelIp "delete " TuŞuna Basin!!!! BÖye SIlebIlIrsInIz!!!!
Canım birinci yazdığın yöntemi denedim ben oldu.Listede silmek istediğimin üzerine gelip delete ye basıca siliyo.Senin niye olmadı acaba?Işletim sistemin ne?Vista mı?
UçUruMun kenarında olsan bile
GıcIkLıK oLsuN diye hayata gülümse!!!!
Canım benimki de xp.Ama dediğin iki yöntemi de denedim oluyor.Dur bakayım biraz uğraşayım başka yöntemi varmıymış.Pek sanmıyorum amma...Denemekle birşey kaybetmem değil mii?
UçUruMun kenarında olsan bile
GıcIkLıK oLsuN diye hayata gülümse!!!!
Ben ögrendim neden silemedigimi
Masaüstü bilgisayarlarda iki tane delete tusu var biri enter üstünde digeri daha sag tarafta ama benim bilgisayarım diz üstü oldugu için sadece bir tane delete tusu var ve bu delete tuşuylada olmyor Bu yüzdende silemiyorum
Internet 7 kullananlar için
Bi internet sayfası açın.
Pencerede
> Araçlar
>> Internet Seçeneklerini Tıklayın
karşınıza çıkan ekranda SIL butonuna basın,
yine bir pencere açılacak ordanda FORMLARI SIL butonuna basın
internet 6 ve 7 için ortak çözüm
tatlı cadı wrote:
YÖntem 1 :
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.