LIVE
🏛️ LEGEND Five Slot Machine 2D F1 record held by gülen for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Eminem mania record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

2. BidiBidiciler Pikniği Görüş Öneri ve Tavsiyeleriniz

started by BIDIBIDI 11 April 2008 18-year-old topic 34 Replies 21.135
Efet arkadaşlar bir senedir bu piknigi bekliyorum gecen yıl katılamdıgım için çok üzüldüm ama bu sene Allah nasip kısmet eder ve ailemde izin verirse katılacam :mrgreen:

bIdIbIdI süper bir organizasyon yapmıs her şeyi en ince ayrıntısına kadar düsünmüş.Biz oraya çok uygun bir ücret karşıgında gidip sabahtan aksama kadar eglencegiz. :arrow:

Bence kacırlamaz bir organizasyon valla arkadaşlar eger ailmeden izin alabilrirsem ben bi günlügünde olsa okadar saatı göze alarak Ankaraya o piknige katılcam bence herkes mutlaka katılmalı özelliklede Ankarada ve cevre illerinde olanlar mutlaka katılmalı ve bIdIbIdInda dedigi gibi güzel ve unutamaycagız bir gün olacagından eminim :wink:

BIDIBIDI wrote:+ Ankara Dışından Gelmeyi Talep Eden Üyelerimiz Için , (Servis Saatlerinde) Otogardan Piknik Alanına ve piknik Alanından Otogara Servis Sağlanacaktır.
Ayrıca bunu düşünmeniz çok güzel olmuş :biggrin2:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tatlı cadı wrote:Efet arkadaşlar bir senedir bu piknigi bekliyorum gecen yıl katılamdıgım için çok üzüldüm ama bu sene Allah nasip kıtmet eder ve ailemde izin verirse katılacam
Her sene Bir Önceki seneden Daha Güzel Olacak , eksiklerimizi görerek , kapatmak için uğraşıyorum :D
tatlı cadı wrote:bIdIbIdI süper bir organizasyon yapmıs her şeyi en ince ayrıntısına kadar düsünmüş

Buna Emin olabilirsiniz :wink:
tatlı cadı wrote:Ayrıca bunu düşünmeniz çok güzel olmuş
Teşekkürler... Hatta Hep beraber Yolcu Edeceğiz.. Sizleri Otobüse Bindirip Göndermeden Bu şehirde kalmak delilik olabilir.. O Bakımdan yani :mrgreen:
BIDIBIDI wrote:Her sene Bir Önceki seneden Daha Güzel Olacak , eksiklerimizi görerek , kapatmak için uğraşıyorum
Tabiki bundan şüphemiz yok buna inanıyoruz ve size güveniyoruz öyle olmasa burdan kalkıp taa oralara gelmeyiz :wink:
BIDIBIDI wrote:Teşekkürler... Hatta Hep beraber Yolcu Edeceğiz.. Sizleri Otobüse Bindirip Göndermeden Bu şehirde kalmak delilik olabilir.. O Bakımdan yani
Çok düşüncelisiniz.Yani Ankarada kalmamızı ne kadar çok istyosunuz.Bizi aynı gün hem yol yorgunluğu,hemde pikniğin yorgunluğuyla yolcu etmek bencede delilik olur :mrgreen: Belki bi günlügünede olsa orda kalırız ve Ankarada bulunan üyeler ve siz bizi gezdirirsiniz :mrgreen:
&
Bır tavsıyem yada onerım olucak...7 Temmuz PAZARTESI gunune gelıyo arkadaslar...ben gelmeyı dusundum ve tarıhe baktım pazartesı gunune geldını goruncede vazgectım...

-Cumartesı yada Paza Olmalı Pıknık Gunumuz..
:arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
sTRaLiS wrote: Bır tavsıyem yada onerım olucak...7 Temmuz PAZARTESI gunune gelıyo arkadaslar...ben gelmeyı dusundum ve tarıhe baktım pazartesı gunune geldını goruncede vazgectım...

-Cumartesı yada Paza Olmalı Pıknık Gunumuz..
:arrow:
BidiBidi.Com Pikniği Gelenekselleşecektir , Bu Yıl 2. sini Gerçekleştireceğimiz piknik , Temmuz Ayının ilk Cumartesi , yani 05 Temmuz 2008 , Cumartesi yapılacaktır.

tatlı cadı wrote:Bizi aynı gün hem yol yorgunluğu,hemde pikniğin yorgunluğuyla yolcu etmek bencede delilik olur Belki bi günlügünede olsa orda kalırız ve Ankarada bulunan üyeler ve siz bizi gezdirirsiniz
:roll: 05 07 2008 saat 18.00 Dan Sonra Organizasonumuz bitecektir :komik:
gelebilirsem sürpris olur.. gelirsem sizin için kötü olur :mrgreen:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
Bende gelmek istiyorum ama ablalarım getirmek istemiyor :evil: :evil:

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

büşracım üzülme ben seni götürürüm :D
ankara çok güsel bi şehir gelmeyi bende istiyorum mogan gölüne gitmedim ama resimlerini görmüştüm çok güsel inşallah gelirim :D :D

selin44 wrote:büşracım üzülme ben seni götürürüm
Sagol selin.Ablalarımdan hayır yok.Biz senle gideriz artık :D

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

*CICIKIZ* wrote:gelirsem sizin için kötü olur
:roll: :roll: :roll: :roll:

Kıs gel gel bizim oldugumuz ortam hiç kötü olurmu?(Tabi bende gelebilirsem)
&
evet yhaaa bende gelebilirim guzel eglenceli bir ortam olacagı kesin bakalım durumu uydurursam forumdan bi arkadasla geliriz .....................................................................................................................................................................................................
http://img518.imageshack.us/img518/7813/ar13lt3pw6.jpg
ben geliceğe benzemiorummm :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
BIDIBIDI wrote:
tatlı cadı wrote:Bizi aynı gün hem yol yorgunluğu,hemde pikniğin yorgunluğuyla yolcu etmek bencede delilik olur Belki bi günlügünede olsa orda kalırız ve Ankarada bulunan üyeler ve siz bizi gezdirirsiniz
:roll: 05 07 2008 saat 18.00 Dan Sonra Organizasonumuz bitecektir :komik:

Bu ne demek olyor sayın adminimiz anlayamadım.
Bizim oralarda pek bi tandık yok sadece piknik için gelcez geldikmi kalmayı düşüyoruz pazar günü bize Ankarayı gezdirmeyecekmisiniz :(
&
tatlı cadı wrote: geldikmi kalmayı düşüyoruz
:shock: :shock:

Kaç günnnnn :roll:
:shock: :shock:
BIDIBIDI wrote:Kaç günnnnn :roll:
Bilmemki bir günlük düşünyos ama sizin misafirperverliginize bakarız bu üç gün olur beş gün olur belki haftayı belki de 15 bulur :mrgreen: :biggrin2:

Ya şaka bi yana ama bir gece kalmayı düşünüyos yanımda gelen kişi yola dayanamayacagını ve bi gün Ankarayı gezmek istedigini söylüyor.Yoksa benm fikrim degil :mrgreen:
&
tatlı cadı wrote:Bilmemki bir günlük düşünyos ama sizin misafirperverliginize bakarız bu üç gün olur beş gün olur belki haftayı belki de 15 bulur

ben gelirsem gitmek istemiorum :mrgreen: BIDIBIDI piknik bi kaç gün olsa olmazmı :oops: :oops: :D :arrow:

:shock: :roll: :shock: ertelesek mi napsak şu piknik işini... :roll:

tabi gezeriz ayıp ediyosunuz :roll: Pazar günü de BIDIBIDI Üyeleri Anıtkabir Ziyareti yapar Ozaman, Dondurmalar firmamızdan :D
Anıtkabir fikri çok güzel dondurmalarda tamam ben gelirim inşallah :mrgreen: :mrgreen: :oops: :D :D :D

selin44 wrote:ben gelirsem gitmek istemiorum
Aynen bende geri dönmek istemem
selin44 wrote:BIDIBIDI piknik bi kaç gün olsa olmazmı
Öyle piknik olmazda en iyisi biz kamp kuralım :mrgreen:
&
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.