Içimde olan Ankara sevgisini hiçbir cümleyle anlatamam. Şairin şiirde dediği gibi başımın tacı,ruhumun ilacı GÖNLÜMÜN BAŞKENTISIN SEN EY ANKARA..
Çoğuna göre resmi,sert,katı olan bu şehir benim vazgeçimezim ruhumun ilacı..
Ne Istanbul,ne Izmir nede başka bir şehir benzemiyor bir tek gönlümde Ankara var.Bana 632 kilometre uzaklıkta olsada düşündügüm yaşamak istedigim hayallerim,umutlarım,gelecegim ve mutluluğum bu şehirde yar dediğim insanla beraber.
Kalbim Ankarda seninle beraber atıyor.Orası sadece Türkiye’nin Başkenti değil benim GÖNLÜMÜNDE BAŞKENTI!
Geleceğim diyorum ,gelecegim sana
Ne olur kesin bir takvim sorma bana
Bende gelecegim birgün sana Ankara…
Ankara da doğmadım orda yaşamadım Gönlümün başkenti dediğim şehri Görmüşlüğümde yok denecek kadar az Ama benim sevdiğim,yar dediğim can, dediğim insan Herkesin Başkent olarak gördüğü Benim GÖNLÜMÜN BAŞKENTI ANKARA dediğim şehirde nefes alıyor!
ey güzel ülkemin güzel şehri Ankara
bir sevdiğim var diyarında
kalbimin sahibesi gönlümün sultanı Ankara
sevdiğime iyi bak kendine bakar gibi bak
al beni yanına sevdiğimin kollarına.....
Kısacası Ankara denilen bu şehir aklımın,ömrümün ve GÖNLÜMÜN BAŞKENTI.
Çoğuna göre resmi,sert,katı olan bu şehir benim vazgeçimezim ruhumun ilacı..
Ne Istanbul,ne Izmir nede başka bir şehir benzemiyor bir tek gönlümde Ankara var.Bana 632 kilometre uzaklıkta olsada düşündügüm yaşamak istedigim hayallerim,umutlarım,gelecegim ve mutluluğum bu şehirde yar dediğim insanla beraber.
Kalbim Ankarda seninle beraber atıyor.Orası sadece Türkiye’nin Başkenti değil benim GÖNLÜMÜNDE BAŞKENTI!
Geleceğim diyorum ,gelecegim sana
Ne olur kesin bir takvim sorma bana
Bende gelecegim birgün sana Ankara…
Ankara da doğmadım orda yaşamadım Gönlümün başkenti dediğim şehri Görmüşlüğümde yok denecek kadar az Ama benim sevdiğim,yar dediğim can, dediğim insan Herkesin Başkent olarak gördüğü Benim GÖNLÜMÜN BAŞKENTI ANKARA dediğim şehirde nefes alıyor!
bir sevdiğim var diyarında
kalbimin sahibesi gönlümün sultanı Ankara
sevdiğime iyi bak kendine bakar gibi bak
al beni yanına sevdiğimin kollarına.....
Kısacası Ankara denilen bu şehir aklımın,ömrümün ve GÖNLÜMÜN BAŞKENTI.
09/04/08
03.20
Tatlı Cadı
03.20
Tatlı Cadı