Msn adresinizi isteginiz uzatıdan almak için aşagıdaki linke tıklayınız
adınız@soyadınız.com gibi
adınız@soyadınız.com gibi
🏛️ LEGEND
Not Panikte
record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND
Flash Poker
record held by gülen for 15 years — unbeaten!
NEW GAME:
English Vocab Memory
NEW GAME:
Knowledge Cube
NEW GAME:
Ancient Gods
NEW GAME:
History of Empires
tatlı cadı wrote:Msn adresinizi isteginiz uzatıdan almak için aşagıdaki linke tıklayınızböyle bir şey yasal değildir... kafanıza göre esen her adresin mail hizmeti kullanılamaz , karşı tarafın doğrulaması , onaylaması gerekir , ayrıca "...@soyadınız.com" soyadınız.com adresi başka biri adına kayıtlıysa , bu başkasının adresininin üstünden mail açtırarak kendi isimlerini izinsiz kullanıyorsunuz demektir...
BIDIBIDI wrote:Evet anladım bIdIbIdI.Özür Dilerim ama ben yasal olup olmadıgını bilmiyordum.tatlı cadı wrote:Msn adresinizi isteginiz uzatıdan almak için aşagıdaki linke tıklayınızböyle bir şey yasal değildir... kafanıza göre esen her adresin mail hizmeti kullanılamaz , karşı tarafın doğrulaması , onaylaması gerekir , ayrıca "...@soyadınız.com" soyadınız.com adresi başka biri adına kayıtlıysa , bu başkasının adresininin üstünden mail açtırarak kendi isimlerini izinsiz kullanıyorsunuz demektir...
Bilmem anlatabildim mi...![]()
BIDIBIDI wrote:kelleciweb.comYa bIdIbIdI aylar önce bilmiyom hangi yarışmaydı kazana @bidibidi.com uzantılı msn adresi vercektin (ben kazanmıştımda
)ama noldu bilmiyorum şimdi sen söyleyince aklıma geldi benim kelleciweb.com uzantılı adresim zaten var ama bide bidibidi uzantılı olsun istiyom tatlı cadı wrote:Ya bIdIbIdI aylar önce bilmiyom hangi yarışmaydı kazana @bidibidi.com uzantılı msn adresi vercektin (ben kazanmıştımda )ama noldu bilmiyorum şimdi sen söyleyince aklıma geldi benim kelleciweb.com uzantılı adresim zaten var ama bide bidibidi uzantılı olsun istiyomSöylediysek vermemek gibi bir lüksümüz olamaz ; düzenlediğimiz her hediyeli organizasyon sonrası , hediye almaya hak kazananlarla iletişime geçeriz, gerekli bilgileri alırız ve hediyenin durumuna göre gönderi yaparız ,
BIDIBIDI wrote:işim vardı , sonra belirleyelim , ben biraz düşüniyim , acaba hangisi olsa , hangi bilgiyi versem... gibi , bizleri oyalayıcı , kararsız davranışlarda bulunan hak sahiplerinin peşinden koşmamızı beklemiyorsunuz umarımTabikide beklemiyoruz sizin ne yoğunlukta çalıştıgınızada biliyoruz.Ben sadece mail hesabı isyorum.Nasıl alabilir peki?![]()
![]()