LIVE
🏛️ LEGEND Not Panikte record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Flash Poker record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Fainting Ser
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Istediginiz uzantılı msn adresi

started by tatlı cadı 02 April 2008 18-year-old topic 10 Replies 13.334
Msn adresinizi isteginiz uzatıdan almak için aşagıdaki linke tıklayınız
adınız@soyadınız.com gibi :wink:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tatlı cadı wrote:Msn adresinizi isteginiz uzatıdan almak için aşagıdaki linke tıklayınız
böyle bir şey yasal değildir... kafanıza göre esen her adresin mail hizmeti kullanılamaz , karşı tarafın doğrulaması , onaylaması gerekir , ayrıca "...@soyadınız.com" soyadınız.com adresi başka biri adına kayıtlıysa , bu başkasının adresininin üstünden mail açtırarak kendi isimlerini izinsiz kullanıyorsunuz demektir...

Bilmem anlatabildim mi... :roll:
BIDIBIDI wrote:
tatlı cadı wrote:Msn adresinizi isteginiz uzatıdan almak için aşagıdaki linke tıklayınız
böyle bir şey yasal değildir... kafanıza göre esen her adresin mail hizmeti kullanılamaz , karşı tarafın doğrulaması , onaylaması gerekir , ayrıca "...@soyadınız.com" soyadınız.com adresi başka biri adına kayıtlıysa , bu başkasının adresininin üstünden mail açtırarak kendi isimlerini izinsiz kullanıyorsunuz demektir...

Bilmem anlatabildim mi... :roll:
Evet anladım bIdIbIdI.Özür Dilerim ama ben yasal olup olmadıgını bilmiyordum.

Isterseniz konuyu silebilirsiniz.
&
yok ben uyarımı yapıyım sonra başınız ağrımasın diye söyledim , yani bizimle alakası yok , ama karşı taraf istediği adresi alır sonra varsa eğer gerçek hak sahibi ile sorunlar yaşayabilir...

en iyisi kullanılmasına izin verilen msn&mail adresleri alın ,

msn.com
hotmail.com
kelleciweb.com :D
BIDIBIDI wrote:kelleciweb.com
Ya bIdIbIdI aylar önce bilmiyom hangi yarışmaydı kazana @bidibidi.com uzantılı msn adresi vercektin (ben kazanmıştımda :melek: )ama noldu bilmiyorum şimdi sen söyleyince aklıma geldi benim kelleciweb.com uzantılı adresim zaten var ama bide bidibidi uzantılı olsun istiyom :mrgreen:
&
tatlı cadı wrote:Ya bIdIbIdI aylar önce bilmiyom hangi yarışmaydı kazana @bidibidi.com uzantılı msn adresi vercektin (ben kazanmıştımda )ama noldu bilmiyorum şimdi sen söyleyince aklıma geldi benim kelleciweb.com uzantılı adresim zaten var ama bide bidibidi uzantılı olsun istiyom
Söylediysek vermemek gibi bir lüksümüz olamaz ; düzenlediğimiz her hediyeli organizasyon sonrası , hediye almaya hak kazananlarla iletişime geçeriz, gerekli bilgileri alırız ve hediyenin durumuna göre gönderi yaparız ,

işim vardı , sonra belirleyelim , ben biraz düşüniyim , acaba hangisi olsa , hangi bilgiyi versem... gibi , bizleri oyalayıcı , kararsız davranışlarda bulunan hak sahiplerinin peşinden koşmamızı beklemiyorsunuz umarım :D :wink:
BIDIBIDI wrote:işim vardı , sonra belirleyelim , ben biraz düşüniyim , acaba hangisi olsa , hangi bilgiyi versem... gibi , bizleri oyalayıcı , kararsız davranışlarda bulunan hak sahiplerinin peşinden koşmamızı beklemiyorsunuz umarım :D :wink:
Tabikide beklemiyoruz sizin ne yoğunlukta çalıştıgınızada biliyoruz.Ben sadece mail hesabı isyorum.Nasıl alabilir peki?
&
Böyle birşey olmuyor hehralde :o............................
yok aslında oluyor fakat mail hizmetini kullanamıyorsunuz , yani sadece messengerda görüşmek için ya da karşı tarafı yanıltmak için, mail hizmetini de almanız için adres doğrulaması yapmanız gerekir, bunda da alan adının sahiplerinin rızasını almanız gerekir.
bu bırıncı msj :d
bu ıkıncı msj :d
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.