Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Sevgiliniz Sizi Aldattıgını Söylerse Napardınız?
started by tatlı cadı
16 March 2008
18-year-old topic
11 Replies
10.142
tabikide afferderdimm ama yol da verirdimm zaten ondan sonra onunla daha işim neeee
*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
CIVCIV wrote:tabikide afferderdimm ama yol da verirdimm zaten ondan sonra onunla daha işim neeee![]()
![]()
![]()
bence de dürüst olduğu için teşekkür ederdim ama bir tane daha ben YOK..kusura bakmasın bensizlik olurdu ihanetinin cezası
bir kere aldatınca ben affedersem yine aldatıcaktır kanısındayım...nasıl olsa affediyor gibisinden yani...bir kere aldatılmıştım.duygusal değil gerçi fiziksel yönden(bu yüzden bütün rus kadınlardan nefret ederim)neyse...onu çok seviyordum.ama affetmedim.günlerce ağladım.o bunu bilmedi tabiki.çok uğraştı barışmak için ama affedemezdim.kendime saygım var benim.hem bir insan birisini gerçekten sevdiğinde gözü ondan başka kimseyi görmez.derler ya insana sevdiği ''en güzel ''gelirmiş die kesinlikle doğru bence.ne mükemmel bir vücut,ne iyi bir yürek,ne de baştan çıkarıcı bakışlar etkileyemez seven insanı.belki o kendine göre beni seviyordu.ama bana göre sevmiyordu.hele benim onu sevdiğim kadar hiç sevmiyordu.çünkü aldattı.ama mutluyum şimdi.beni gerçekten sevdiğine inandığım ve benim de çoooooook sevdiğim bir sevgilim var.1,5 yıldır beraberiz

altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
ben affettim 
.....................................................................
.....................................................................
aldattığı kişiye bakardım benden güzelse helal olsun derdim benden çirkinse tühh sana bununlamı derdim
cr@zy wrote:aldattığı kişiye bakardım benden güzelse helal olsun derdim benden çirkinse tühh sana bununlamı derdim
cr@zy çok güzel bi cvp vermişin bayıldım
aldattığı kişiye bakmazdım bile...
hem bana hem başkasına seni seviyorum diyecek, başkasının elini tutacak, öpecek..
Bayan aldatıyor bide..
onun yolu bellidir... Uzak durmak gerekir...!!!
hem bana hem başkasına seni seviyorum diyecek, başkasının elini tutacak, öpecek..
Bayan aldatıyor bide..
onun yolu bellidir... Uzak durmak gerekir...!!!
Ben ilkinde affederdim sonuçta pişman olmuş ama 2. bir defa olursa affetmeden yol verirdim.
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.