LIVE
🏛️ LEGEND Commando Arena record held by BELINAY for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Principal Girl record held by Teknolog for 12 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Sigara Içiyormusunuz?

started by tatlı cadı 02 March 2008 18-year-old topic 31 Replies 18.523
Sigara içip içmediginizi içiyosanız ne derecede içtiginizi bu başlıkta oyluyoruz
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
BIR KERE BILE A?ZIMI SÜRMEDIM.YAŞIM ILERLEYI?NCE DE SIGARAYI IÇECE?IM SANMIYORUM.ÇÜNKÜ REHBERLIK DERSINDE IZLEDI?IM SLYATTAN SONRA IÇMEM MÜMKÜN DE?IL!!!
asla böyle bir hata yapmam :arrow:

Ben bi kere denedim ve ondan beri bidahada agzima surmedim çok igrenç bisey hiç kimseye tavsiye etmem, içenler de ne zevk aliyolar anlamadim:(!!!
Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa...
benide aranıza alırmısınızz :?: yeni üyee oldum çok sefdimm yaff burayıı men sibeeeeeeeeellllll :wink:
bende yeniyim ama elimden geldiği kadar yardsım etmeye çalışırım gerçi burada bndn daha tecrübeliiler var.zorlandığın zaman onlardan yardım allailirsin.bnde d bir yere kadar çünkü bn de o kadar iyi değilimm ama yardımcı olmaya hazırım...HOŞGELDIN aramızaa:)
sigara kötü bişeee... kullanmıyorum

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
Bende içmiyorum.
"Çektigin Her Nefeste Ömrümden Beş Yıl Gitsin" Zamanında biri bana böyle söylemişti o gün bugündür elimi sürmedim
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tebrik ediyorum oylar hayıra verilmiş ben HAYIR diyenlerdenim
Hayır Içmiyorum

Ya ümit sizsiniz Yada ümitsizsiniz!

:oha: ay ben hiç içmem çünkü sıgaranın içinde temizlik malzemesi fare sehiri felan var bu yüzden dolayı içmem içinde bunlar olmasa bile içmem :behead: [/u]
sigara içmek öldürür çok zararlı neden kendimizi bile bile ölüme atıyoruz ki? yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin
evet alif katılıyorum sıgara vucüda zararlıdır
sigara içmiyorum icenlerin yanında kalmamaya dikkat ediyorum...igrenç bişey yaw :x ...herkesede sigarasısız hayat diliyorummm... :melek: :!: :!: :!:
kesinlikle içmiyorum içmeyide düşünmüyorum gıda okuyan bi öğrenci olarak örnek olmam gerekdiğini düşünüyorum
bnde sınav dönemlerimde içiorm...
:cry: :cry: :cry:
pişmanım ama.. her nefeste pişman oluorm.. ah bu sınavlar...
sigara içmedim içmemde , saglıga gercekten cok zararlıdır , ayrıca içmeyenler bile pasif içicilikler bile cok zarar gorebiliyorlar , yani tavsiyem sigara içilen ortamda fazla bulunmayınız , pasif içilik , aktif içicilikten daha cok zararlıdır , uzun omur istiyorsak sigara , alkol ve benzeri seylerden uzak duralım :)
http://img518.imageshack.us/img518/7813/ar13lt3pw6.jpg
tebrik ederim yav scakir16 süper açıklamışsın... :thumbleft: :thumbright: :yahoo60:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
Hayır bende sigara içmem bugüne kadar hiç kullanmadım.
üzgünüm zararını ve nekadar igrenç oldugunu bilsem de bile bile ben bu zıkkımı içiyorum... hımmm bırakmakmı bilmiyorum henüz düşünmedim
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.