LIVE
🏛️ LEGEND Hypik record held by efemir for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND World Rock Hunter record held by gülen for 14 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

HAYVANLAR

started by CATLAK_CEREN 01 March 2008 18-year-old topic 12 Replies 7.259
Ben kedilere hastayım.onlarda bana.Şuan 2 Tane kedim var.Ikiside Çok Tatlı.Büyük olanın Adı:MAVIŞ küçüğünün ise:BADEM
:twisted: ceren ben nasıl mesaj atabilirim benim dilannn
deli_diloş wrote:ceren ben nasıl mesaj atabilirim benim dilannn
Bak atabilmişsin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bu arada hosgeldin dilan...Takıldıgın yerde forumdan paylaş elimizden geldigince yardım ederiz :wink:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
evet dilan kızz bak atabailmişssin bennde daha yeni gördümm ben sana demiştim değil mi çok güzel bir site diyee bak üye olmuşsun .gerektiği zaman ben yardım ederim hatta diğer tecrübeliler sana bu konuda daha çok yardımcı olabilirler sonuçta ben de daha acemiym.. :roll: :roll:
Bizim evde bi ara balık vardı sonra onlr öldü ama hala akvaryumu duruyor :mrgreen:

Bi arada kaplunbaga vardı ben hiç elime almadım ama kardeşlerim çok oynardı adı şekerdi :mrgreen:
&
ya tatlı cadı bn bu anket açmayı beceremiyorum. anket sorusu açacağım diyorum ama bakıyorum bi anketin içine açmışım.anketin içine bi başlık açıyorum oda sorunlara neden oluyor.bu stede daha acemiyim.bana yardımcı olabilir misin?
Yeni Konu de başlıgını ekle
Sonra konunu kıscasa acıkla mesaj bölümünde
daha sonra alt tarafa dogru anket sorusu yazan bi yer var orya sorunu yaz
Onun altında anket şıkkı yazan bi yer var orada teker teker şıklarını ekle ve konunu gönder

Takıldıgın yerde yada olmsa tekrar yardımcı olurum :wink:
&
Ben de balık ve tavşanı seviyorum.Balık beslemiştim bir ara ama öldü. :cry: Bir daha da almadım balık.
UçUruMun kenarında olsan bile
GıcIkLıK oLsuN diye hayata gülümse!!!!
ben çok hayvan besledimmm hala besliyommm

kuşlarım 3-4 sene önce sobadan zehirledi öldü...

sonra eve bir daha hayvan almadılar

ama ben ne yaptım onlardan habersiz iki tane kaplumbağa aldım isimleri çok güsellll biri dişi biri erkek: bidi&cici nasıl ama

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
benim bir köpeğim var.çok güzel çok sevimli.ama sadece bize karşı sevimli.yabancılara biraz gülümser.köpekleri çok seviyorum.
No Mercyyyyyyyyyyy
hayatım boyunca asla unutamayacağım bir kedim vardı onu arkadaşlarımdan bile çok severdim benim yüzüme dokunmadan uyuyamazdı ama onu ev taşırken kaybettim hala merak ediyorum ve inanırmısınız hhemen hemen hergün rüyama giriyor :cry:
-Bır gun kopek beslemeyı dusunursenız GOLDEN RETRIEVER cınsı bu hayvana mutlaka bakın,ben 2 yıl besledım super harıka muhtesem bı yaratık..

hayatım boyunca unutamıcam baskasınıdı ama benım dıyebılcegım bı kopegım vardı ısmıde Şerry dı..
:arrow:

Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.