LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Üstüne Para Verseler Degişmeyeceginiz şey nedir?

started by tatlı cadı 24 February 2008 18-year-old topic 49 Replies 30.890
DOSTLARIIIIIIIIIIIIIMMMM :yahoo60:

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

benim vazgeçemeyecegğim çok şey var öncelikle eşim çocuklarım abilerim annem ve babacığım
yeğenlerim bunlara paha biçilemez zaten :wink:
gururum ve onurum :bidibidi_msn56:

_____________-
Ben öncelikle ailemden tabiki ama Birde kesinlikle insanlığımdan en önemlisi ben ben den vazgeçmezdim insanlığımdan... :wink:

mesela fifi'nin üstüne para verseler değişmezdim :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
en'lerimm :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
="[email hidden]@yer"]en'lerimm :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
canlarım :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
vatanım
________
kimmiş bakalım kız bu arkadaş.aşk olsun hem biz senin arkadaşın değilmiyiz.
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih tabi sizlerde benim arkadaşımsınızz iyikide varsınızz alınma teyzeneeee :bidibidi_msn31: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
alındım bile banane küstüm sana.sen bizi arkadastan saymıyon dimi.duydunmu denizindibiiiii crazy teyze bizi arkadastan saymıyorrrr.
No Mercyyyyyyyyyyy
bak yaa ortalığı karıştırıyo bideee fatiihhh geliyo 5 kardeşşş :yahoo58: :bidibidi_msn5:
bütün foruma duyurdum bile.hatta aklıma bişey geldi.şok haber diye bir tane konu acayım.crazy bidibidi deki üyeleri arkadastan saymıyo diye.puhahahhahahhaha :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
senin karşında magazinci bi teyze varrr sen ne diyon fatihhh hem bak küserimm hepinizin yeri ayrı yakışıklım :wink: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
boşuna geç kaldın.konuyu actım bile.yarın bidibidi üyeleri uyanır uyanmaz o konuyu okuyacak veeeeeeeeee gerisini düşünmek bile istemiyorum.seni banlayan banlayana :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.