Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Suan forumda Olmasını istedigin üye...
started by tatlı cadı
24 February 2008
18-year-old topic
781 Replies
299.119
evet cidden duyurumu yapsak acaba
fatih hat ve oyun delisinden haber alınamıyor bilgisi olanların formumuza haber vermesi önemle rica olunur

fatih hat ve oyun delisinden haber alınamıyor bilgisi olanların formumuza haber vermesi önemle rica olunur
[email protected]@yer wrote:![]()
![]()
![]()
çok ii etmişsin cr@zy bu ilanı vermeseydin eğer ben bu gün komiteyi toplayacaktım , ellerine sağlık
büşra44 tatlı cadım hergün geliyo ama öğlen ve akşamları o zamanlarda sen olmuyosun angel girl ve selin44 te yok doğru dur ben akşam onlar içinde bi duyuru yaptıyım 
oyun delisi bana kızmış olabilir oyunlarda 1. gidiyom yaa övünmek gibi olmasınn
aman nazarda değmesin zaten bi forum bi oyun kafayı yemek üzreyim ay bitsede kurtulsam
aman nazarda değmesin zaten bi forum bi oyun kafayı yemek üzreyim ay bitsede kurtulsam

bi ara gelmiş oyunlarda hepinizi özledim diye yorum yazmış ama belkide işi vardır ne biliyim bende meraklanmaya başladım gelsede meraktan kurtulsak yaaa 
[email protected]@yer wrote:oyun delisi bana kızmış olabilir oyunlarda 1. gidiyom yaa övünmek gibi olmasınnyürü crazy player kim tutar seni..masallah diyelim dimi
tşk ederiiiimmm tşk ederiiimmm ama zor oluyo burdan ayrılamıyorum orayıda boş bırakamıyorum rakiplerim hızlıı nasıl olcek bilmiyom arkamda siz olduğunuz sürece inş 1. olurum yaa 

sağolun canlarımm ahh ahh bide oyun delisiy le fatih hat olaydıda göreydi beni destek cıkaydılar 
aaa bak bunu hiç düşünmemiştim kesin öyledir şimdi foruma gelse oyun oynamadan edemez diye forumada girmiyodurr ayyy kıyamam ona beeennn 

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.