LIVE
🏛️ LEGEND Vlax record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Chocolate Manufacturing record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

canımı sıktıııııııııııııııııııı

started by CIVCIV 31 August 2006 20-year-old topic 14 Replies 12.124
eski çıktığım canımı sıktı onunla birlikteyken verdiğim sırları açıklamışşşşşşşşşşşşşşş ne yapacağım ya moralim çok bozukkk

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
sIR VERME DOSTUNA.. DOStununda dostu vardır.. O da söyler dostuna..

eee.. biraz dikkat.. 2 kişinin bildiği sır değildir.. :komik:
sIR VERME DOSTUNA.. DOStununda dostu vardır.. O da söyler dostuna..

noktayı koymusun.

ama onun yaptıgıda gercekten ınsanlık dısı guvenıyosun ınsanlara ıste ılerde boyle bırseyle karsı karsıya kalıyosun yazık yaa gercekten ne kadar gurusuz kısılıksız bır ınsanmıs :mad2: :mad2:
ya insan bir bakışta kimin ne olduğunu bilmiyor ama onun insan görünümlü bir hayvan olduğuna inanıyorum bir daha asla TÖVBE kimseye güvenmeyeceğim.... :(

EE.. hiç yoksa, en kötüsünü düşün..

A?ACA DAYANMA KURUR, INSANA GÜVENME ÖLÜR...
zaten güvenmeyeceğim dedim...................................

herkese demek le yanlıs demısın bence 5 parmagın 5 de bır degıldır bunu asla unutma 2-3 gunde ınsanlara guvenıyosunuz sonrada sıze bunları yapıyo sonra sızı gercekten sewen bırısı oluyo sızde aynısını ona yapıyosunuz
çok haklısın kardeşim ama insan psikolojisi işte ne yapsan değişmiyor böyle gelmiş böyle gider.....

oyle dusunursen oyle dewam eder tamam sen mı kurtarcan bu dunyayı we ya senmı duzeltcen sen kendını duzelt baskasını bosver yoksa kımseyı duzeltemezsın ılk basta ınsan kendını duzeltmelı.
sessiz bey... :thumbright: :bow: :thumbleft:
teşekürler deneyeceğim.... ama çok zor!!! :!: :!: :!:

cıvcıv gecıyo canım ya sıkma canını (bu kadar onemlı

olan sır neydı acaba cok merak ettım
) :bigsmile: hayat yasamaya

deger...hayat yasamaya deger...ve tekrar soyluyorum hayat yasamaya

deger hadı senın ıcın bıkez daha soyluyorum hayat yasamaya

deger.. :arrowr: :arrowd: :arrowl: :arrowu:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
o sır çok önemli bişeydi ama dün beni aradı ve yarım saat telefonda özür diledi ağladı ve yalvardı ben ise talefonu suratına kapattım iyi yapmışım dimi????? :spin: :spin: :spin:

sessiz_firtina wrote:herkese demek le yanlıs demısın bence 5 parmagın 5 de bır degıldır bunu asla unutma
bende katlyorum herkes aynı degildir ama şunuda unutmamak lazım
IKI KIŞININ BILDIGI SIR DEGILDIR.... :!:
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archived
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
sen nereden bilebilirdin ki güzel kız.kendini üzüceksen daha değerli şeyler için üzül ki bir anlamı olsun.bu konuda kitap yazarım abartmıyorum.çok yara aldım arkadaşlarımdan.ama sonra farkettim ki güvendiğim dağlara kar yağmıyor,o karlar zaten hep orada duruyormuş.yanlış kişilere güvenmişim,yanlış arkadaşlıklar yapmışım,genelleme yapıcak olursk ben yanlış yaşamışım.herşeyiyle...ama iyiki yaşadım bunları diyorum.başkalarının yaşanmışlıklarıyla değil kendi yaşadıklarımla büyüdüm.bak canım benim nasihat veren çok olur,iyi gün dostları da...sen kalbinin götürdüğü yere git.orada mutlu olursun.bak ben mutluyum.yüzlerce arkadaşım ve birkaç dostum var.asla vermem sırrımı kimseye.ve insanlar benim bir sırrım olup olmadığını bile bilmezler.inan böylesi çok daha güzel.kendini çok daha güçlü hissediyorsun.arkadaşlarınla ters düştüğün bir konuda ben buna kötü bişi söylemiyim çünkü onda sırlarım var,sonra gidip başkalarına söyler düşüncesi olmuyor kafanda.o sana istediğini söylerken ezilmek zorunda kalmıyorsun...bence iyi düşün ve kararını ver :)
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.