LIVE
🏛️ LEGEND Not Panikte record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Flash Poker record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Fainting Ser
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Öz Kızlarına Tecavüz Etti

started by BIDIBIDI 29 August 2006 20-year-old topic 4 Replies 3.208

Eskişehir'in Alpu ilçesine bağlı bir köyde yaşayan ve 15 ile 16 yaşındaki iki öz kızına tecavüz edip birini hamile bıraktığı iddia edilen baba tutuklandı.

Alpu ilçesine bağlı bir köyde yaşayan ailenin 16 yaşındaki kızı S.D'nin karnının büyümesinden şüphelenen anne, kızını doktora götürdü.
Doktor muayenesinde S.D'nin 6 aylık hamile olduğunu öğrenen anne, olayı öğrenmek için kızına baskı yaptı. Bunun üzerine S.D'nin, annesine, babasının 5-6 yıldır 15 yaşındaki kız kardeşi ile kendisine tecavüz ettiğini söylediği bildirildi.

Bunun üzerine anne, 2 kızıyla jandarmaya başvurarak eşi M.D'den şikâyetçi oldu. Öz kızlarına 5-6 yıldır tecavüz ettiği ve büyük kızını hamile bıraktığı iddiasıyla gözaltına alınan baba M.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
BIDIBIDI wrote:Ne denir ha.. Hayvan oğlu.. onunki, bununki, şununki.. Haftan gelmeden, şişlenirsin inşallah. Inşallah şişlenme haberinide burada yayınlarım.....
BIDIBIDI wrote:Ne denir ha.. Hayvan oğlu.. onunki, bununki, şununki.. Haftan gelmeden, şişlenirsin inşallah. Inşallah şişlenme haberinide burada yayınlarım.....
...ne denmeskı, onlarınkı ,bunlarınkı ,sunlarınkı gununde sıslenırsın ınsallah,inşallah şışlenme heberını burada okurum ve keyfım yerıne gelır ...sen sıslenmenın acısıyla yaptının pışmanlıgıyla acı cekerken ben burda kestıgım karpusu daha bı afıyetle yerım... :arrowr:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
acı çekecek kadar ömrü olmaz inşallah.

Bu haberleri okuyunca, karpuz yeme hevesim falanda kaçıyo benim..

sana afiyet olsun..
yuhhh artık yuhhhhhhhhhhh
bu nedir ya daha neler göreces kimbilir
bu ne iğrençlik rezilliktir ya hiç mi değer kalmadı
hiç mi inanç kalmadı korku utanma hiçbiri mi kalmadı ya
yazık ya yazıkkkk Allah cezalarını versin böylelerin
insan ne için yaşar hiç düşünmüyolar mı ??????

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
bunu bı ınsan yapamaz yaa hayvan olması lazım ALLAHım boyle hayvanları cezasız bırakma yarabbım katında cehennemın en altında yer alsınlar amin.
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.